...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
PARGA BEACH RESORT
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
13-01-21
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Πάργας

Α' Μάγειρας

Α' Μάγειρας

Αποστολή / Χώροι αρμοδιότητας:

Προΐσταται στην εκτέλεση των MENU ης κουζίνας σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις οδηγίες του Executive Chef.

Κουζίνες ξενοδοχείου (΄Κεντρικό εστιατόριο, a la carte εστιατόριο, Snack Bar), ζαχαροπλαστείο, καθώς και το τμήμα καθαρισμού σκευών του ξενοδοχείου. Αποθήκες / ψυγεία αναλωσίμων και μη, υλικών που χρησιμοποιούνται στα τμήματα των κουζινών του ξενοδοχείου.

Κύριες υπευθυνότητες:

  • Πιστή εκτέλεση όλων των εντολών που λαμβάνει από τον Executive Chef.
  • Γνώση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας που ισχύουν στο τμήμα του (πυρασφάλεια κ.λ.π.).
  • Φροντίδα για την Παρασκευή εδεσμάτων με γνώμονα πάντα την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα τους σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση του κόστους τους.
  • Φροντίδα για την σωστή εκμετάλλευση των εδεσμάτων του μπουφέ μετά το τέλος του Service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις εντολές που έχουν δοθεί από τον Executive Chef.
  • Φροντίδα για την αποθήκευση και τη χρήση όλων των υλικών (αναλώσιμων και μη) που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα.
  • Φροντίδα της καλής λειτουργίας των μηχανών που χρησιμοποιούνται στο τμήμα του. Σε περίπτωση προβλήματος ενημερώνει τον Executive Chef.
  • Εφαρμογή συστηματικών τρόπων εργασίας για τις δουλειές ρουτίνας.
  • Αναφορά στον Executive Chef όλων των βλαβών, φθορών και ελλείψεων που παρατηρούνται στους χώρους του τμήματός του.
  • Φροντίδα για την καθαριότητα της κουζίνας και εφαρμογή του προγράμματος καθαριότητας, απολύμανσης και υγιεινής σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί.
  • Προσέρχεται στη εργασία του στον προκαθορισμένο ωράριο και φροντίζει την εμφάνιση του και την ατομική του υγιεινή.
  • Επιβάλλει την τήρηση και εφαρμογή μέτρων ατομικής προστασίας σε όλους τους υφισταμένους του. Μέριμνα για την γνώση και την τήρηση των κανόνων ασφαλείας που ισχύουν στο τμήμα του (πυρασφάλεια κ.λ.π.).
  • Συμμετοχή στον προγραμματισμό, την οργάνωση, την ποιότητα, την ποσότητα και την παρουσίαση των εδεσμάτων που παράγονται σε όλες τις κουζίνες του ξενοδοχείου σε συνεργασία πάντα με τον Executive Chef.
  • Έλεγχος της σωστής και έγκαιρης προετοιμασίας των εδεσμάτων των μπουφέδων, σε όποιο τμήμα κι αν παρασκευάζονται, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις εντολές που έχουν δοθεί από τον Executive Chef.

Ελάχιστα προσόντα:

  • Απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.
  • Άριστες επαγγελματικές γνώσεις
  • Γνώσεις σε θέματα υγιεινής & ασφάλειας παραγωγής τροφίμων σε χώρους μαζικής εστίασης
  • Απαιτείται μνήμη και παρατηρητικότητα, να είναι ήρεμος, ψύχραιμος, πρόθυμος, μεθοδικός και να τον χαρακτηρίζει η συναδελφικότητα

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework