Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
IN GLOBE LTD
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
16-08-19
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Λεμεσός

Α' Σερβιτόροι/ες - Λεμεσός, Κύπρος

  

...

Η Inglobe για λογαριασμό μεγάλης εταιρίας πολυτελών εστιατορίων στον χώρο της εστίασης
στην όμορφη Κύπρο, στη Λεμεσό, ζητά υποψηφίους για την κάλυψη της θέσης:

Α' Σερβιτόροι/ες

Τύπος απασχόλησης: Πλήρης (8ωρο ημερησίως / 6 ημέρες την εβδομάδα)

Σκοπός:

Η παροχή βοήθειας στον διευθυντή του εστιατορίου στη διατήρηση της ομαλής λειτουργίας των εστιατορίων προκειμένου να διατηρηθούν τα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται. Να προωθεί τις πωλήσεις τροφίμων και ποτών στο μέγιστο και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους πελάτες.

Καθήκοντα και ευθύνες:

  • Διατηρεί τα ψηλότερα επίπεδα ατομικής υγιεινής, καθαριότητας και εμφάνισης και τηρεί τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας στον χώρο εργασίας. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία.
  • Γνωρίζει τη λειτουργία των ταμειακών μηχανών και του λειτουργικού συστήματός τους και εκπαιδεύει το προσωπικό.
  • Να εξασφαλίζει ότι όλα τα καθήκοντα που απαιτούνται για την προετοιμασία σερβιρίσματος έχουν γίνει αποτελεσματικά.
  • Να υποδέχεται τους πελάτες και να τους συνοδεύει στο τραπέζι τους.
  • Να παρουσιάζει το μενού στον πελάτη και να γνωρίζει με λεπτομέρεια το περιεχόμενό του, καθώς και των ποτών / κρασιών και να είναι σε θέση να τα επεξηγεί με επαγγελματικό τρόπο.
  • Να παίρνει παραγγελίες, να σερβίρει και να επιτηρεί τη σωστή διεκπεραίωση του σέρβις από τους υφισταμένους του.
  • Να παρακολουθεί την πρόοδο της εκτέλεσης των παραγγελιών που δίνονται προς την κουζίνα και να βεβαιώνεται ότι οι παραγγελίες εκτελούνται γρήγορα και σωστά.
  • Κατά τη διάρκεια του σέρβις να διασφαλίζει κατά πόσο οι πελάτες απολαμβάνουν το γεύμα τους.
  • Να βεβαιώνεται ότι δίνεται το ίδιο ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης σε όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες έστω και αν αυτοί μπήκαν στο εστιατόριο λίγο πριν κλείσει.
  • Να φροντίζει για την ικανοποίηση ιδιαίτερων επιθυμιών / παρακλήσεων σε φαγητά πελατών μέσα σε λογικά πλαίσια και σε συνεννόηση με την κουζίνα.
  • Να χειρίζεται με επιδεξιότητα και ευγένεια απορίες, παράπονα και μικροπροβλήματα πελατών, σε περίπτωση δε σοβαρού συμβάντος να ενημερώνει τον F&B manager το συντομότερο δυνατό.
  • Σε κάθε επαφή του με πελάτες ή συνεργάτες της εταιρίας να είναι εξυπηρετικός, ευγενικός και φιλικός, διατηρώντας ορθές επαγγελματικές σχέσεις.
  • Επιδεικνύει υψηλό βαθμό πρωτοβουλίας και ευθύνης σε σχέση με τα παραπάνω καθήκοντα και αρμοδιότητες.
  • Να είναι σε θέση να εκτελεί οποιαδήποτε άλλα συναφή καθήκοντα που θα του ανατεθούν από τη διεύθυνση της εταιρίας.

 Απαιτούμενα προσόντα: 

  • Δίπλωμα από ξενοδοχειακή σχολή
  • Διευθυντικές και ηγετικές ικανότητες
  • Άριστη γνώση των προτύπων ασφάλειας / υγείας και υγιεινής / τροφίμων
  • 2ετής εμπειρία σε ανάλογη θέση και 8ετής στον τομέα

Προσφέρονται:

  • Μισθός Α' σερβιτόρου: minimum 1.000 € μηνιαίως ανάλογα με τα προσόντα και την προϋπηρεσία, ο μισθός είναι συζητήσιμος
  • 6 ημέρες / 8 ώρες (οι υπερωρίες αμείβονται έξτρα)
  • Ασφάλιση
  • Διαμονή
  • Διατροφή

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework