Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
12-05-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
ΚΡ-0522
Κατηγορία εργασίας:
Υγεία
Περιοχή εργασίας:
Νομός Ηρακλείου

Βιολόγος / Χημικός / Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων - Ηράκλειο Κρήτης

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ιδρύθηκε το 1981 και είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, η οποία σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης στην Ελλάδα με 70 αυτόνομα διαγνωστικά κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα κέντρο διεθνών ασθενών, ένα διατροφολογικό και εργομετρικό κέντρο, ένα δερματολογικό κέντρο και 7 οδοντιατρικές μονάδες.

Εδώ και 40 χρόνια ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ αναπτύσσεται, πρωτοπορεί και εξελίσσεται με όραμα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων μέσα από την προσφορά καινοτόμων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

Αναζητάμε έναν / μια:

Βιολόγο / Χημικό / Τεχνολόγο Ιατρικών Εργαστηρίων

για το εργαστήριο με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης

(κωδ. θέσης: ΚΡ-0522)

Απαραίτητα προσόντα και ικανότητες:

  • Πτυχίο Βιολόγου / Τεχνολόγου Ιατρικών Εργαστηρίων
  • Μεταπτυχιακές σπουδές επιθυμητές
  • Προηγούμενη εργαστηριακή εμπειρία επιθυμητή
  • Άριστη ικανότητα στην επικοινωνία και πνεύμα συνεργασίας
  • Οργανωτικές ικανότητες
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Γνώση Η/Υ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται όπως αποστείλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα,
αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Με την αποστολή του βιογραφικού σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη τόσο της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, όσο και για άλλες θέσεις, τρέχουσες ή μελλοντικές, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Ο Όμιλος Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία της για περίοδο είκοσι τεσσάρων (24) μηνών και θα αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία του Ομίλου Εταιριών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας ανανεωμένο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό e-mail στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της εταιρίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://bioiatriki.gr/el/gdpr

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr