Β' Μάγειρας
Αποστολή / Χώροι Αρμοδιότητας:
Προΐσταται στην εκτέλεση των MENU ης κουζίνας σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις οδηγίες του Executive Chef.
Κουζίνες ξενοδοχείου (΄Κεντρικό εστιατόριο, a la carte εστιατόριο, Snack Bar), ζαχαροπλαστείο, καθώς και το τμήμα καθαρισμού σκευών του ξενοδοχείου. Αποθήκες / ψυγεία αναλωσίμων και μη, υλικών που χρησιμοποιούνται στα τμήματα των κουζινών του ξενοδοχείου.
Κύριες Υπευθυνότητες:
- Πιστή εκτέλεση όλων των εντολών που λαμβάνει από τον Α Μάγειρα ή τον Executive Chef.
- Γνώση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας που ισχύουν στο τμήμα του (πυρασφάλεια κ.λ.π.).
- Φροντίδα για την παρασκευή εδεσμάτων με γνώμονα πάντα την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητά τους σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση του κόστους τους.
- Φροντίδα για την σωστή εκμετάλλευση των εδεσμάτων του μπουφέ μετά το τέλος του service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις εντολές που έχουν δοθεί από τον Executive Chef.
- Φροντίδα για την αποθήκευση και τη χρήση όλων των υλικών (αναλωσίμων και μη) που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα.
- Φροντίδα της καλής λειτουργίας των μηχανών που χρησιμοποιούνται στο τμήμα του. Σε περίπτωση προβλήματος ενημερώνει τον Α Μάγειρα ή τον Executive Chef.
- Εφαρμογή συστηματικών τρόπων εργασίας για τις δουλειές ρουτίνας.
- Συμμετοχή στα καθημερινά συμβούλια που οργανώνονται από τον Executive Chef.
- Αναφορά στον Α Μάγειρα ή τον Executive Chef όλων των βλαβών, φθορών και ελλείψεων που παρατηρούνται στους χώρους του τμήματός του.
- Φροντίδα για την καθαριότητα της κουζίνας και εφαρμογή του προγράμματος καθαριότητας, απολύμανσης και υγιεινής σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί.
- Προσέρχεται στη εργασία του στον προκαθορισμένο ωράριο και φροντίζει την εμφάνιση του και την ατομική του υγιεινή.
- Έχει την ευθύνη για την εφαρμογή όσων απορρέουν για τη θέση αυτή από το σύστημα ποιότητας και υγιεινής των τροφίμων.
Ελάχιστα προσόντα:
- Απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων
- Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.
- Άριστες επαγγελματικές γνώσεις
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]