...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
PARGA BEACH RESORT
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
13-01-21
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Πάργας

Β' Μάγειρας

Β' Μάγειρας

Αποστολή / Χώροι Αρμοδιότητας:

Προΐσταται στην εκτέλεση των MENU ης κουζίνας σύμφωνα με το πρόγραμμα και τις οδηγίες του Executive Chef.

Κουζίνες ξενοδοχείου (΄Κεντρικό εστιατόριο, a la carte εστιατόριο, Snack Bar), ζαχαροπλαστείο, καθώς και το τμήμα καθαρισμού σκευών του ξενοδοχείου. Αποθήκες / ψυγεία αναλωσίμων και μη, υλικών που χρησιμοποιούνται στα τμήματα των κουζινών του ξενοδοχείου.

Κύριες Υπευθυνότητες:

  • Πιστή εκτέλεση όλων των εντολών που λαμβάνει από τον Α Μάγειρα ή τον Executive Chef.
  • Γνώση και τήρηση των κανόνων ασφαλείας που ισχύουν στο τμήμα του (πυρασφάλεια κ.λ.π.).
  • Φροντίδα για την παρασκευή εδεσμάτων με γνώμονα πάντα την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητά τους σε συνδυασμό με την ελαχιστοποίηση του κόστους τους.
  • Φροντίδα για την σωστή εκμετάλλευση των εδεσμάτων του μπουφέ μετά το τέλος του service, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις εντολές που έχουν δοθεί από τον Executive Chef.
  • Φροντίδα για την αποθήκευση και τη χρήση όλων των υλικών (αναλωσίμων και μη) που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα.
  • Φροντίδα της καλής λειτουργίας των μηχανών που χρησιμοποιούνται στο τμήμα του. Σε περίπτωση προβλήματος ενημερώνει τον Α Μάγειρα ή τον Executive Chef.
  • Εφαρμογή συστηματικών τρόπων εργασίας για τις δουλειές ρουτίνας.
  • Συμμετοχή στα καθημερινά συμβούλια που οργανώνονται από τον Executive Chef.
  • Αναφορά στον Α Μάγειρα ή τον Executive Chef όλων των βλαβών, φθορών και ελλείψεων που παρατηρούνται στους χώρους του τμήματός του.
  • Φροντίδα για την καθαριότητα της κουζίνας και εφαρμογή του προγράμματος καθαριότητας, απολύμανσης και υγιεινής σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει εκδοθεί.
  • Προσέρχεται στη εργασία του στον προκαθορισμένο ωράριο και φροντίζει την εμφάνιση του και την ατομική του υγιεινή.
  • Έχει την ευθύνη για την εφαρμογή όσων απορρέουν για τη θέση αυτή από το σύστημα ποιότητας και υγιεινής των τροφίμων.

Ελάχιστα προσόντα:

  • Απόφοιτος σχολής τουριστικών επαγγελμάτων
  • Προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση.
  • Άριστες επαγγελματικές γνώσεις

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework