Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
EAT AT MILTON'S
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
12-02-19
Τύπος απασχόλησης:
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Αθηναίων

Γ’ Μαγείρισσες /ες (Art Culinary – Κρύα Κουζίνα)

Το εστιατόριο Eat at Milton’s, εξακολουθεί σταθερά την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο της εστίασης συνεχίζοντας τις διεθνείς συνεργασίες του με βραβευμένους chefs, με τις υψηλές γαστρονομικές τεχνικές και τη δημιουργικότητά τους να είναι και πάλι πρωταγωνιστές.

Αν επιθυμείτε να εργαστείτε σε ένα άριστο περιβάλλον, το Eat at Milton’s θα χαράξει για εσάς μια εξαιρετική πορεία εξέλιξης και θα σας προσφέρει μια επιτυχημένη καριέρα.

Το Eat at Milton’s ζητεί:

Γ’ Μαγείρισσες /ες (Κρύα Κουζίνα)

έως 32 ετών.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο σπουδών μαγειρικής
  • Ικανότητες στο στήσιμο των πιάτων,δυνατότητες χρωματικών συνδυασμών και γεωμετρικών σχήματων. 
  • fine cutting 
  • Καλή γνώση αγγλικής και γαλλικής ορολογίας
  • Προϋπηρεσία σε ,ανάλογα εστιατόρια κατά προτίμηση εξωτερικού επιθυμητή.  
  • Προσέγγιση του φαγητού με δημιουργικό τρόπο

Πρόσθετα επιθυμητά προσόντα:

  • Ενδιαφέρον για νέες μαγειρικές τεχνικές προσέγγισης των κρύων πιάτων
  • Εμπειρία σε έντονους ρυθμούς εργασίας στην προετοιμασία και στο πάσο. 
  • Σταθερή και συνεχής προσπάθεια για πρόοδο
  • Θέληση και συλλογικό πνεύμα, θετική στάση και συμπεριφορά

Προσφέρουμε:

  • Εκπαίδευση σε συνταγολόγιο και τεχνογνωσία επιπέδου Michelin star, συνεχής εκπαίδευση από διεθνώς βραβευμένους σεφ
  • Διεθνής εμπειρία, πρόσθετη εκπαίδευση στο εξωτερικό
  • Προοπτικές εξέλιξης σε ένα ανώτερο και ευχάριστο περιβάλλον
  • Ανταγωνιστικές αποδοχές από (850€)
  • Δυνατότητα συνέχισης εργασίας και κατά τή χειμερινή περίοδο

Αποστολή βιογραφικού με πρόσφατη
φωτογραφία υποχρεωτικά υπόψη κ. Μιχάλη Μασσόπουλου

Τηλ.: 6977 606295

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework