Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
CONSULTS
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
13-06-18
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
NX/XA
Κατηγορία εργασίας:
Διοικητικά
Περιοχή εργασίας:
Ελλάδα

Διευθύνων Σύμβουλος

Σοβαρή βιομηχανική μονάδα με ιστορία 50 χρόνων στον χώρο των Μηχανολογικών
Επισκευών και Μεταλλικών Κατασκευών ζητά να προσλάβει

Διευθύνοντα Σύμβουλο

Στόχος της θέσης ο σχεδιασμός και υλοποίηση ενεργειών ανάπτυξης των πωλήσεων και τις κερδοφορίας, η διεκδίκηση συμφωνιών σε μεγάλα έργα, η αξιοποίηση εύστοχα των διαθέσιμων υποδομών, ο προγραμματισμός επενδύσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, η αναβάθμιση της οργάνωσης, η εξέλιξη της κουλτούρας της εταιρείας σε τεχνοκρατική βάση και ενίσχυση της εξωστρέφειας της Μονάδας.

Κατάλληλοι υποψήφιοι για την θέση είναι στελέχη με σοβαρή εμπειρία στο χώρο της Βιομηχανίας με διαχείριση συνεργατών, ανάπτυξη πωλήσεων, Διοίκηση απαιτητικών συνθηκών και υφισταμένων, εκπαίδευση και οργάνωση και πείρα σε σχεδιασμό και διαχείριση επενδύσεων. Η πείρα στο χώρο της ναυπηγικής (new buildings, οoperations, Τεχνική Διεύθυνση) με εμπορική πείρα και κατεύθυνση ιδιαίτερα επιθυμητά.

Σπουδές Μηχανικού (Μηχανολόγου ή Ναυπηγού) απαραίτητες ή ανάλογη εμπειρία που να συμπληρώνει την δυνατότητα γρήγορης κατανόησης των συνθηκών του συγκεκριμένου χώρου.

Η πολύ καλή γνώση αγγλικών τουλάχιστον είναι απαραίτητη. Απαιτούνται ικανότητες επικοινωνίας, ωριμότητα και ευελιξία, σωστού προγραμματισμού και ελέγχου, ικανότητα γρήγορης ανάλυσης συνθηκών και αποφασιστικότητα στην λήψη αποφάσεων και υλοποίηση.

Η θέση αναφέρεται στον Δ.Σ. και θα έχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους αναφέροντας τον κωδικό ΝΧ/ΧΑ.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework