Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
ΑΝΑΔΕΙΞΗ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
24-03-20
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
SAL 2702
Κατηγορία εργασίας:
Πωλήσεις
Περιοχή εργασίας:
Νομός Άρτας,
Νομός Ιωαννίνων

Εμπορικοί Συνεργάτες - Ιωάννινα, Άρτα

Εμπορικοί Συνεργάτες

(SAL 2702)

Ιωάννινα – Άρτα

Εταιρία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την εμπορία πλαστικών προϊόντων για ποικίλες επαγγελματικές χρήσεις (βαρέλια, κιβώτια κ.λπ.) αναζητά εμπορικούς συνεργάτες από Ιωάννινα – Άρτα για την ανάπτυξη πωλήσεων (μη μισθωτή εργασία, σχέση εργασίας με προμήθεια μέσω ΔΠΥ) με περιοχή ευθύνης την Ήπειρο.

Το πελατολόγιό της καλύπτει το σύνολο της ελληνικής αγοράς, προσφέροντας σημαντική ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επαγγελματιών για αποθήκευση και διακίνηση ευπαθών προϊόντων (λάδι, ελιές, τρόφιμα, χημικά, αγροτικά προϊόντα, πρώτες ύλες κ.λπ.) με εξαιρετικές ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης.

Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα αποκλειστικής ευθύνης γεωγραφικής περιοχής και πελατολογίου (τοπικός αντιπρόσωπος) και προμηθειών από την πρώτη πώληση.

Καθήκοντα θέσης:

Ο κατάλληλος υποψήφιος / εμπορικός συνεργάτης θα έχει την αποκλειστική ευθύνη ανάπτυξης πελατολογίου και πωλήσεων των αντίστοιχων προϊόντων χωρίς τη διαμεσολάβηση τρίτων σε όλο τον τομέα ευθύνης.

Η εταιρία θα παρέχει πλήρη υποστήριξη σε ενημερωτικό υλικό και τιμοκαταλόγους, προώθηση της εικόνας των προϊόντων μέσω των social media, after-sales support και ηλεκτρονική ενημέρωση πελατολογίου, διοικητική υποστήριξη, τηλεφωνική παραγγελιοληψία, τακτικές επαγγελματικές συναντήσεις με τη διοίκηση για τη χάραξη εμπορικής και τιμολογιακής στρατηγικής στον τομέα ευθύνης.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Απαραίτητη η εμπειρία στις πωλήσεις, κατά προτίμηση γεωργικών / επαγγελματικών / πλαστικών προϊόντων
  • Δυνατότητα μετακινήσεων στον τομέα ευθύνης – κάτοχος μεταφορικού μέσου
  • Διάθεση για προσωπική επαγγελματική ανάπτυξη
  • Εργασία με ΔΠΥ

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework