...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
17-04-18
Τύπος απασχόλησης:
Σύμβαση έργου
Κωδικός θέσης εργασίας:
Ιατρός Δερματολόγος - Θεσσαλονίκη- Athens
Κατηγορία εργασίας:
Υγεία
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Θεσσαλονίκης
Αποστολή βιογραφικού
Αναμένεται προσαρμογή της επικοινωνίας με τον GDPR

Ιατρός Δερματολόγος - Θεσσαλονίκη

...

Αναλυτική περιγραφή πρόσκλησης για επιστημονικό προσωπικό
στην έδρα των Γιατρών του Κόσμου στην Αθήνα

Το μη κερδοσκοπικό σωματείο Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία στο πλαίσιο του έργου «Επανεκκίνηση» σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και την ΑΡΣΙΣ προκηρύσσει:

Μία (1) θέση ιατρού δερματολόγου για ημιαπασχόληση (20 ώρες/εβδομάδα) με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Σύντομη περιγραφή του φορέα:

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας δημιουργήθηκαν το 1990 που ακολουθεί το δικό της μονοπάτι βασιζόμενη στις ιδιαιτερότητες της Ελλάδας, διατηρώντας την οικονομική και διοικητική της ανεξαρτησία. Ταυτόχρονα ωστόσο παραμένουν μέρος του Διεθνούς Δικτύου των Γ.τ.Κ., το οποίο αποτελείται από 15 συνολικά τμήματα. Συμπληρώνοντας 25 χρόνια συνεχούς δράσης το 2015, οι Γιατροί του Κόσμου έχουν αναγνωριστεί στη συνείδηση των πολιτών ως μία αξιόπιστη και αποτελεσματική οργάνωση η οποία προωθεί τα συναισθήματα αλληλεγγύης της ελληνικής κοινωνίας. Με δεκάδες αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ελλάδα και σε αναπτυσσόμενες χώρες, Έλληνες γιατροί, υγειονομικό προσωπικό, διοικητικοί και τεχνικοί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά. Περισσότεροι από 600 εθελοντές έχουν βρεθεί σε πάνω από 50 χώρες του πλανήτη, προσφέροντας ιατρική, ανθρωπιστική βοήθεια. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχουν πραγματοποιηθεί αποστολές ιατρικής και ανθρωπιστικής βοήθειας στο Ιράκ, στον Λίβανο, στο Αφγανιστάν, στη Σρι Λάνκα, στην Ινδονησία, στη Σερβία, στο Σουδάν, στην Παλαιστίνη, στην Αλγερία, στην Τανζανία, στην Ουγκάντα. Στο πεδίο των αποστολών οι Γιατροί του Κόσμου συνεργάζονται με άλλες διεθνείς μη κυβερνητικές οργανώσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληθυσμούς που την έχουν ανάγκη.

Οι Γιατροί του Κόσμου Ελλάδας, διατηρώντας την αυτονομία τους, τόσο επιχειρησιακή, όσο και οικονομική, διοργανώνουν, στελεχώνουν και χρηματοδοτούν αποστολές μέσω του ελληνικού τμήματος. Αποτελώντας σήμερα ένα αναπόσπαστο σημαντικότατο μέρος του διεθνούς δικτύου των μη κυβερνητικών ανθρωπιστικών οργανώσεων, που δρα σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις αρωγής έχουν εξελιχθεί στην πιο αποτελεσματική έκφραση αλληλεγγύης του αναπτυγμένου κόσμου προς τον αναπτυσσόμενο Τρίτο Κόσμο και στην πιο ουσιαστική μορφή οργάνωσης και συνεργασίας των πολιτών σε μία κοινωνία προσφοράς και συμπαράστασης.

Σύντομη περιγραφή του έργου:

Στο πλαίσιο του έργου «Επανεκκίνηση» σε συνεργασία με τον δήμο Θεσσαλονίκης και την ΑΡΣΙΣ οι Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία επιθυμούν να προσλάβουν συνεργάτες για την υποστήριξη της υλοποίησης του έργου με σκοπό την υποστήριξη και την παροχή υπηρεσιών υγείας, τη συστηματική παρακολούθηση της εξελικτικής πορείας των ασθενών, την καταγραφή στοιχείων και ιστορικού και τη συνεργασία με τους υπευθύνους του προγράμματος σε οτιδήποτε χρειαστεί. Η διάρκεια υλοποίησης του έργου και της θέσης είναι από 1/5/2018 έως και 31/7/2018 με δυνατότητα ανανέωσης.

Περιγραφή ειδικών προσόντων:

Αναλυτικά το αντικείμενο εργασίας των συγκεκριμένων θέσεων περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Ο υποψήφιος θα είναι υπεύθυνος για:

 • Παροχή υπηρεσιών υγείας
 • Συστηματική παρακολούθηση της εξελικτικής πορείας των ασθενών
 • Καταγραφή στοιχείων και ιστορικού
 • Συμμετοχή στις απαραίτητες (εσωτερικές και εξωτερικές) παραπομπές
 • Διαχείριση ηλεκτρονικού συστήματος παρακολούθησης ασθενών, τήρηση βιβλίου συμβάντων (ιατρικοί φάκελοι και παρακολούθηση των περιστατικών)
 • Διασφάλιση της επαρκούς προμήθειας / παροχής φαρμάκων σε συνεννόηση με την υπεύθυνη του πολυϊατρείου
 • Συλλογή δεδομένων / σύνταξη αναφορών εάν χρειαστεί
 • Ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση ωφελουμένων για θέματα υγείας
 • Συμμετοχή σε προγραμματισμένες ad hoc και θεματικές συναντήσεις, εργαστήρια κ.λπ., οι ενέργειες γίνονται με σεβασμό στον ασθενή και υπόκεινται στον κώδικα της ιατρικής δεοντολογίας

Eλάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής:

 • Πτυχίο ιατρικής
 • Ειδικότητα δερματολόγου
 • Άδεια άσκησης επαγγέλματος
 • Εργασιακή εμπειρία σε παρόμοια θέση τουλάχιστον ενός (1) έτους
 • Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες)
 • Γνώση αγγλικών
 • Βασικές δεξιότητες ΤΠΕ

Δεξιότητες:

 • Γλώσσες: ελληνικά και αγγλικά άπταιστα (γραπτά και προφορικά), οι γνώσεις λοιπών γλωσσών θα συνεκτιμηθούν
 • Δέσμευση στις ανθρωπιστικές αξίες
 • Δέσμευση στις αξίες των Γιατρών του Κόσμου
 • Θετική και επαγγελματική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας να ηγηθεί και να εργαστεί σωστά μέσα σε μία ομάδα
 • Έντονη ικανότητα να διατηρεί την αυτοκυριαρχία του/της, να θέτει προτεραιότητες κάτω υπό πίεση και να εργάζεται σε ένα απαιτητικό περιβάλλον
 • Να λειτουργεί παραγωγικά, προάγοντας την ομαδικότητα, να νιώθει άνετα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, να είναι ευέλικτος και να μπορεί να εργαστεί υπό πίεση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό σημείωμα τους και μία επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.] έως τις 22 Απριλίου 2018, ημέρα Κυριακή, και ώρα 12:00 μ.μ. με τίτλο θέματος «Θέση δερματολόγου στη Θεσσαλονίκη».

Η Οργάνωση των Γ.τ.Κ. εξετάζει κάθε αίτηση με βάση τα καθορισμένα προσόντα που απαιτεί η κάθε θέση εργασίας και πάντα ανεξαρτήτως φύλου, εθνικότητας, θρησκευτικών ή πολιτικών πεποιθήσεων και με βάση την αρχή των ίσων ευκαιριών.

http://mdmgreece.gr/prokirixi-thesis-ergasias-dermatologou/

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework