Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
Ikos Resorts
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
09-08-19
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
KIR19
Κατηγορία εργασίας:
Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ηγουμενίτσας,
Δήμος Ιωαννιτών,
Δήμος Κερκυραίων,
Δήμος Κω,
Δήμος Πρέβεζας,
Κεντρικός Τομέας Αθηνών

Καμαριέρα / Οροφοκόμος - Κέρκυρα & Κως

...

Καλωσήρθες! Χαιρόμαστε που έχεις φτάσει έως εδώ.

Ποιοι είμαστε:

Η Ikos Resorts είναι μια πολυτελής αλυσίδα all-inclusive ξενοδοχείων στην Ελλάδα και τη Μεσόγειο. Κάθε ξενοδοχείο της Ikos Resorts προσφέρει πολυτελείς διακοπές σε μοναδικές παραθαλάσσιες τοποθεσίες, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών σε ένα ενιαίο πακέτο all-inclusive infinite lifestyle luxury. Με δύο ξενοδοχεία στην πανέμορφη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Ikos Oceania και το Ikos Olivia, να έχουν ήδη βραβευτεί στο Trip Advisor ως δύο από τα καλύτερα στον κόσμο και το Ikos Dassia στην καταπράσινη Κέρκυρα, η Ikos Resorts αναπτύσσεται δυναμικά και δημιουργεί τις ανάλογες θέσεις εργασίας, δίνοντας ώθηση στην ελληνική οικονομία. Στο πλαίσιο του προγράμματος επέκτασής της σε ολόκληρη τη χώρα ετοιμάζεται να εγκαινιάσει τον Μάιο του 2019 το 4ο κατά σειρά ξενοδοχειακό συγκρότημά της στην Ελλάδα, το Ikos Aria, στην Κέφαλο της Κω.

Κλείσε τη θέση σου τώρα στον πιο δυναμικά αναπτυσσόμενο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα.

Για τα ξενοδοχεία μας στην Κέρκυρα και στην Κω αναζητούμε

Καμαριέρα / Οροφοκόμο

Ref.: KIR19

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για σένα να αποκτήσεις
πολύτιμη εμπειρία στον χώρο του τουρισμού.

Πού θα εργάζεσαι:

Η ομάδα της οροφοκομίας αποτελείται από καμαριέρες και καμαριέρους, λινοθηκάριους, βοηθούς προϊσταμένου ορόφων και προϊστάμενο ορόφων. Είναι ένα διαδραστικό και δυναμικό περιβάλλον. Όλοι οι επισκέπτες λαμβάνουν επαγγελματική εξυπηρέτηση σε σωστό χρόνο και η εξυπηρέτηση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει από το καθάρισμα του δωματίου και τη φροντίδα των ενδυμάτων έως την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και την εξασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Με τι θα ασχολείσαι:

Θα παρέχεις υπηρεσίες καθαριότητας στα δωμάτια του ξενοδοχείου, καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους, σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊσταμένου ορόφων και τα πρότυπα της εταιρίας. Συνοπτικά:

 • Θα προετοιμάζεις τον εξοπλισμό σου και θα εκτελείς κάθε εργασία που σχετίζεται με την έναρξη και το τέλος κάθε βάρδιας (mise en place).
 • Θα φροντίζεις για την καθαριότητα των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου.
 • Θα διανέμεις τις παραγγελίες επιπλέον ειδών στα δωμάτια (λινών, μαξιλαριών, ειδών μπάνιου κ.ά.) ακολουθώντας τα standards εξυπηρέτησης του ξενοδοχείου.
 • Θα γνωρίζεις τους χώρους του ξενοδοχείου ώστε να είσαι σε θέση να απαντάς σε ερωτήσεις και να δίνεις διευκρινίσεις στους καλεσμένους μας όποτε και αν χρειάζεται.
 • Θα αναφέρεις οποιεσδήποτε βλάβες και φθορές που παρατηρείς στον προϊστάμενό σου.
 • Θα καλωσορίζεις με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας.
 • Θα βοηθάς σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το τμήμα σου ανάλογα με τις οδηγίες του housekeeper ή του άμεσου προϊσταμένου σου.

Τι χρειάζεται να φέρεις:

 • Ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας
 • Ικανότητα να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον
 • Εμπειρία σε ανάλογη θέση, ιδανικά σε ξενοδοχειακό περιβάλλον
 • Καλά ελληνικά (προφορικά)
 • Καλή φυσική κατάσταση και φιλική συμπεριφορά
 • Δυνατότητα προσαρμογής σε ευέλικτα ωράρια

Τι θα κερδίσεις:

 • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συμπεριλαμβανομένης της εποχικής διαμονής, της μεταφοράς από και προς την εργασία και της διατροφής.
 • Στην Ikos Resorts πιστεύουμε ότι η καλή ποιότητα της δουλειάς μας προκύπτει από τη διαρκή εκπαίδευση και ανάπτυξη των συνεργατών μας. Σχεδιάζουμε και παρέχουμε διαρκώς εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο σε βασικές αρχές εξυπηρέτησης πελατών, όσο και ειδικά προσανατολισμένα στον τουρισμό.
 • Μέσα από διαδικασίες διαχείρισης απόδοσης εργασίας καταφέρνουμε να εστιάζουμε στα δυνατά σημεία, στην πρόοδο και στις δυνατότητες των ανθρώπων μας.
 • Ευκαιρία συμμετοχής σε διάφορες δράσεις του ομίλου (εκδηλώσεις εργαζομένων, περιβαλλοντικές δράσεις, εθελοντισμό και πολλά άλλα).
 • Η ομάδα μας μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Με την εργασία σου εδώ θα έχεις την ευκαιρία να είσαι και εσύ μέρος αυτής της εξελικτικής πορείας. Θα έχεις πολλές δυνατότητες να αναπτυχθείς τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Ακολούθησέ μας στο website ώστε να ενημερώνεσαι για τα νέα του οργανισμού και τις ευκαιρίες εργασίας.

www.ikosresorts.com

http://ikosresorts.com/ikoscareers/

We respect your privacy by adhering to the European Union General Data Protection Regulation (GDPR). Learn more about the protection of your personal data on our Job applicants privacy notice page.

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). Μάθετε περισσότερα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας στη Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων υποψήφιων εργαζομένων της ιστοσελίδας μας.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework