Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
Thessaloniki #JobFestival 2019
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
15-02-19
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Λεμεσός

Λαντζιέρης/α - Αγία Νάπα, Κύπρος

...

Το ξενοδοχείο Limanaki βρίσκεται πάνω στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Νάπας. Διαθέτει εστιατόριο ελληνικού χαρακτήρα, καθώς και ξεχωριστό διαμορφωμένο χώρο ασιατικής αισθητικής και sushi. Σε ολόκληρο τον χώρο προσφέρονται τα μενού όλων των concept. Η δε καφετέρια είναι εμπνευσμένη από καφέ του DAVINCI, όπως και η ονομασία της καφετέριας, σχεδιασμένη από Έλληνα σχεδιαστή και κατασκευαστή.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί σε ετήσια βάση με πελάτες από Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία, Ρωσία και από τις σκανδιναβικές χώρες. Προσφέρει πρόγευμα σε όλους τους πελάτες και ημιδιατροφή σε όσους επιθυμούν.

Λόγω διαφοροποίησης του προϊόντος μας και στοχεύοντας στην προσέλκυση ποιοτικής πελατείας, το πακέτο all inclusive δεν προσφέρεται στο ξενοδοχείο μας!

Λαντζιέρη/α

Αρμοδιότητες:

  • Πλύσιμο όλων των σκευών του εστιατορίου και της κουζίνας, τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας
  • Να διατηρεί καθημερινά καθαρούς όλους τους χώρους της κουζίνας, τους χώρους αποθήκευσης, καθώς και τον εξοπλισμό σύμφωνα με τα πρότυπα της εταιρίας

Προσόντα:

  • Ομαδικότητα στην εργασία και ευχέρεια στην επικοινωνία

Προσφέρονται:

  • Άμεση εργοδότηση (εποχιακή από Απρίλιο – Οκτώβριο ή/και σε ετήσια βάση)
  • Ευχάριστο περιβάλλον
  • Καθοδήγηση
  • Για όλες τις παραπάνω θέσεις προσφέρεται διατροφή στο ξενοδοχείο και διαμονή σε κοντινή απόσταση (περίπου στα 600 μέτρα) από το ξενοδοχείο

Σας ενημερώνουμε ότι το ξενοδοχείο Limanaki Beach Hotel δέχεται βιογραφικά στο πλαίσιο του Thessaloniki #JobFestival2019, που πραγματοποιείται στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Καψής.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework