Από το Bourtzi all day café bar restaurant στη Χίο
ζητείται
Chef A La Carte
για τη σεζόν 2021.
Απαιτούμενα προσόντα:
- Πτυχίο μαγειρικής τέχνης
- Ομαδικό πνεύμα, ευελιξία, ικανότητα εργασίας υπό πίεση χρόνου
- Ικανότητα συνεργασίας με βάση τις οδηγίες του executive chef
- Καλή γνώση ελληνικής και διεθνούς κουζίνας
- Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
Η εταιρία προσφέρει:
- Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
- Μακροχρόνια συνεργασία
- Άριστο, επαγγελματικό και ευχαριστο περιβάλλον εργασίας
- Διαμονη
- Γεύμα εργασίας
Οι ενδιαφερόμενες-οι παρακαλούνται όπως αποστείλουν το βιογραφικό τους
συνοδευόμενο από πρόσφατη φωτογραφία, αναφέροντας
τη θέση ή τον κωδικό θέσης.
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]