...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
AlfaSolid SOLIDWORKS
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
13-01-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Μηχανικοί
Πωλήσεις
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Αθηναίων

Μηχανικός Πωλήσεων

Μηχανικός Πωλήσεων

H AlfaSolid είναι στην αναζήτηση ενός νέου συνεργάτη στις πωλήσεις. Ο ρόλος του είναι να διατηρεί και να αναπτύσσει αμοιβαία ωφέλιμες συνεργασίες με υφιστάμενους και νέους πελάτες και να φροντίζει για την ποιοτική ικανοποίηση των χρηστών SOLIDWORKS.

Με ανοδική πορεία ακόμη και σε αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε, η AlfaSolid διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον Ελλαδικό χώρο, προτείνοντας τις λύσεις SOLIDWORKS της Dassault Systèmes SolidWorks Corp καθώς και των συνεργατών της Gold Partners, για ολοκληρωμένες λύσεις CAD, CAM, CAE, PDM, DOCUMENTATION.

Η εταιρεία προσφέρει ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας, με εθνικό και διεθνές επίπεδο συνεργασιών, συνεχή τεχνολογική κατάρτιση σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και πολύ καλές αποδοχές.

Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει τουλάχιστον μια πρώτη εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, να είναι διπλωματούχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, (ΤΕΙ, ΑΕΙ), είτε «εμπορική κατεύθυνσης - μάρκετινγκ», είτε «τεχνικής κατεύθυνσης με προσωπική κλίση προς την πώληση».

Να είναι οργανωτικός στην δουλειά του και να ξέρει να εκμεταλλεύεται το χρόνο του, να έχει την ικανότητα «ανάλυσης αναγκών» και να ξέρει να «ακούει την αγορά» για να προτείνει τις κατάλληλες «τεχνικο - οικονομικές λύσεις». Ασφαλώς θα πρέπει να διαθέτει τη «μεγάλη θέληση του να κερδίζει».

Να αγαπάει την τεχνολογία και η Ελληνική γλώσσα να είναι η μητρική του. Η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής είναι απαραίτητη για την κατάρτισή του. Η καλή γνώση της Γαλλικής θα εκτιμηθεί.

Αν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για αυτή τη θέση ή θέλετε να μάθετε περισσότερα, στείλτε το
βιογραφικό σας μαζί με το εισαγωγικό σημείωμα, «motivation letter» στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

[Για να στειλετε βιογραφικο καντε κλικ εδω.]

Τηλ: 210 3414408.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework