Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
BBI Communication
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
08-12-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης Απασχόληση
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υγεία
Περιοχή εργασίας:
Finland

Νοσηλευτές - Φινλανδία

Είσαι έτοιμη/ος να βιώσεις την εμπειρία του βορρά, ξεκινώντας ένα συναρπαστικό και μαγικό ταξίδι στη Φινλανδία;

Ενδιαφέρεσαι να εργαστείς ως εγγεγραμμένη/ος νοσηλεύτρια/τής από μια ολιστική προοπτική και να γίνεις μέλος μιας έμπειρης ομάδας ιατρών, νοσηλευτών και άλλων εργαζομένων;

Τerveystalo - Ο μελλοντικός σου εργοδότης

«Δεν θέλουμε να ακολουθήσουμε τους άλλους αλλά να ανοίξουμε νέους δρόμους»

Η Terveystalo είναι η μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρία παροχής υπηρεσιών υγείας στη Φινλανδία, προσφέροντας πρωτοβάθμια φροντίδα, εξειδικευμένη φροντίδα και κοινωνικές υπηρεσίες στον εταιρικό και ιδιωτικό τομέα, καθώς και στον κρατικό τομέα.. Είναι ένας από τους πιο καινοτόμους οργανισμούς στην Ευρώπη στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών στην υγειονομική περίθαλψη.

Τώρα η Terveystalo αναζητά να προσλάβει σε μόνιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης  

Νοσηλευτές

με βαθύ ενδιαφέρον στη καθοδήγηση, την ανεύρεση πληροφοριών, την έρευνα, την εκπαίδευση και την καινοτομία.

 

Η προσφορά

  • Μόνιμη θέση πλήρους απασχόλησης με 40 ώρες εργασίας την εβδομάδα.
  • Αρχικός μισθός 2.451,59 €/ μήνα (προ φόρων) χωρίς προηγούμενη εμπειρία ή βασικός μισθός ανάλογα με την προϋπηρεσία από 4 χρόνια και άνω.
  • 20% αύξηση του μηνιαίου μισθού για την εκ περιτροπής εργασία (αργίες, άβολα ωράρια) ανάλογα με το ύψος των ωρών εργασίας.
  • Βασικός μηνιαίος μισθός πλήρους απασχόλησης κατά την περίοδο πριν από την αναγνώριση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος και ενώ σπουδάζεις τη γλώσσα το 50% του χρόνου εργασίας.
  • Τουλάχιστον 24 ημέρες διακοπών ανά έτος, αρχής γενομένης μετά το πρώτο πλήρες έτος εργασίας που λειτουργεί ως βάση για τους υπολογισμούς.
  • Σχέδιο υγειονομικής περίθαλψης, προγράμματα και επιδόματα ανεργίας και συνταξιοδότησης. Πρόσθετα οφέλη, όπως αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες και άλλα.

Τι αναμένουμε από εσένα

  • Άδεια άσκησης του επαγγέλματος στον τομέα της νοσηλευτικής ως εγγεγραμμένος ή ως εξειδικευμένος νοσηλευτής και αυτή η άδεια να έχει χορηγηθεί από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  • Δέσμευση για δωρεάν γλωσσική εκπαίδευση και μελέτη τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα για να φτάσεις στο επίπεδο Β1/Β2 της γλώσσας-στόχου στο τέλος της εκπαίδευσης.
  • Δέσμευση για μετεγκατάσταση και έναρξη εργασίας στη Φινλανδία αφού πετύχεις τον στόχο σου στην εκμάθηση γλώσσας.

Κατανοούμε ότι η μετακίνηση σε άλλη χώρα είναι δύσκολη, επομένως σε βοηθάμε στην εύρεση σπιτιού και στη μετεγκατάσταση, στην εύρεση θέσεων εργασίας, σχολείων και παιδικών σταθμών για τα υπόλοιπα μέλη ης οικογένειας μετά την εγκατάσταση. Επίσης, να κατανοήσεις το γενικό επίπεδο κόστους ζωής, να υποβάλεις αίτηση για οποιαδήποτε διαθέσιμη οικονομική υποστήριξη για τη μετεγκατάσταση τη δική σου και της οικογένειάς σου και φυσικά να αποκτήσεις άδεια ως εγγεγραμμένη/ος νοσηλεύτρια/τής στη Φινλανδία μετά την άφιξή σου μέσω τις απαραίτητης εκπαίδευσης.

Στείλτε το βιογραφικό σας στο παρακάτω λινκ έως 30/11/22.

Η διαδικασία θα είναι σε εξέλιξη εως ότου καλυφθούν οι 10 πρώτες θέσεις

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την Alexia Noutsou στο
+306944568328 ή στείλτε μας μήνυμα στο e-mail: alexia.noutsou@bbi.se

Copyright ©2016-2023 skywalker.gr