Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
BBI Communication
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
19-11-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υγεία
Περιοχή εργασίας:
Sweden

Πτυχιούχοι Νοσηλευτές - Σουηδία

Πτυχιούχοι νοσηλευτές με εργασιακή εμπειρία και ενδιαφέρον για εξέλιξη στην Ψυχιατρική Φροντίδα

Θέλεις να ζήσεις στο στολίδι του Βορρά, στη μαγική Σουηδία;

Θέλεις να συνδυάσεις επαγγελματική εξέλιξη και υψηλό βιοτικό επίπεδο; Αν ψάχνεις την ευκαιρία που θα σε οδηγήσει σε μία υποσχόμενη εργασιακή σταδιοδρομία συνδυάζοντας ποιότητα ζωής για σένα και την οικογένεια σου, ο προορισμός σου είναι η Σουηδία.

Ένα από τα κορυφαία κρατικά πανεπιστημιακά νοσοκομεία του Βορρά που χαρακτηρίζεται για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του, αναζητά να προσλάβει πτυχιούχους νοσηλευτές στον τομέα της ψυχιατρικής φροντίδας. Η κλινική είναι άρτια οργανωμένη σε εξωτερική και εσωτερική φροντίδα ασθενών.

Αν είσαι:

Πτυχιούχος ή ειδικός νοσηλευτής με πάθος να εργαστείς σε ένα από τους παρακάτω τομείς:

 • Εξαρτήσεις
 • Γηροψυχιατρική
 • Ψυχώσεις

Σε καλωσορίζουμε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας!

Το Göteborg είναι μία συναρπαστική, ζωντανή και ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη στη καρδιά της νότιο-δυτικής Σουηδίας. Το παγκοσμίου κλάσης νοσοκομείο προσφέρει ευκαιρίες για μακροχρόνια επαγγελματική σταδιοδρομία σε νοσηλευτές που βρίσκονται στην αρχή της σταδιοδρομίας τους καθώς επίσης οργανώνει κοινωνικές δράσεις ομαλής προσαρμογής στο νέο τους σπίτι.

Τι προσφέρει ο συνεργάτης μας:

 • Μόνιμη θέση εργασίας με 38,25 εργάσιμες ώρες την εβδομάδα.
 • Αρχικός μισθός 2 500 € + 150-300 € (μικτά) για επιπλέον αποζημιώσεις (βράδια, σαββατοκύριακα, νύχτες, αργίες και υπερωρίες). Πολλές ευκαιρίες για αύξηση του βασικού μισθού μέσω υπερωριών κατόπιν επιθυμίας.
 • Εκπαίδευση παράλληλα με την εργασία σου με σκοπό την απόκτηση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος νοσηλευτή στη Σουηδία μετά την άφιξη σου και την απόκτηση του C1 επιπέδου της σουηδικής γλώσσας.
 • Σεμινάρια και καθοδήγηση στην ψυχιατρική.
 • Συνεχής επίβλεψη, εξελισσόμενη εσωτερική εκπαίδευση, και διαλέξεις σε σχετικούς με την εξάρτηση τομείς.
 • Εύρεση κατοικίας και μέριμνα μετεγκατάστασης.

….κι άλλα

Ψάχνουμε για νοσηλευτές με:

 • Ομαδικό πνεύμα- Η ομάδα εργασίας σου θα αποτελείται από κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, φαρμακοποιούς, εργοθεραπευτές, ψυχιάτρους, και άλλους επαγγελματίες υγείας.
 • Προθυμία για επαγγελματική εξέλιξη- Ο εργοδότης προσφέρει πολλές ευκαιρίες εξέλιξης και εγγυάται ότι το προσωπικό αποκτά τις καλύτερες δεξιότητες και ικανότητες.
 • Αποφασιστικότητα και παρακίνηση- Ο εργοδότης αναζητά μόνιμο προσωπικό για μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Από εσένα αναμένουμε να:

 • Έχεις άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος ως πτυχιούχος ή ειδικός νοσηλευτής από επίσημο φορέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Έχεις εργασιακή εμπειρία στον τομέα της ψυχιατρικής φροντίδας μετά το πέρας των σπουδών σου και ένα αυθεντικό ενδιαφέρον για την ομάδα ασθενών.
 • Δεσμευτείς στην δωρεάν παρεχόμενη εκπαίδευση εκμάθησης της σουηδικής γλώσσας στον τόπο διαμονής σου με στόχο την απόκτηση του επιπέδου Β2 στο τέλος του προγράμματος.

Νέες Προκλήσεις Ζωής

Η εγκατάσταση σε μία νέα χώρα αποτελεί ένα μεγάλο βήμα. Δεσμευόμαστε το ταξίδι σου να είναι όσο πιο ομαλό γίνεται. Θα σε υποστηρίξουμε από την αρχή του ταξιδιού ως και την τελική σου μετεγκατάσταση στην νέα σου χώρα, εργασία και σπίτι.

Για να σε κάνουμε να νιώσεις σαν το σπίτι σου, πάντα δημιουργούμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να ταιριάξεις με τον εργοδότη σου.

Είμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε πληροφορία στην Αθηνα 1.12.2021 και στη Θεσσαλονικη 2.2.2021.

Επικοινώνησε μαζί μας τωρα και καντε αιτιση!

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr