...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
ALIANTHOS GARDEN
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
08-01-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Νομός Ρεθύμνης

Σερβιτόρος Β' - Ρέθυμνο, Πλακιάς

...

Σερβιτόρος Β'

Εμείς στο Alianthos Garden είμαστε μια ομάδα που αναπτύσσεται συνεχώς. Στοχεύουμε ψηλά και με τις αξίες μας προσανατολισμένες στον πελάτη καταφέρνουμε να εκπληρώσουμε την αποστολή μας, που είναι: υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε συνδυασμό με ειλικρινή φροντίδα και φιλία, ώστε να δημιουργούμε κορυφαία ποιότητα στο ξενοδοχείο μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε μια βραβευμένη ομάδα ανθρώπων που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση και το ομαδικό τους πνεύμα. Σκοπός µας είναι να προσφέρουμε εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων και κάθε άτομο του προσωπικού μας να είναι υπερήφανο που είναι μέλος αυτής της υγιούς και πετυχημένης επιχείρησης.

Αν και εσείς είστε οργανωτικός, αξιόπιστος και καλός στο να ολοκληρώνετε πράγματα. Έχετε εργαστεί σε έναν πελατοκεντρικό ρόλο στο παρελθόν, ιδανικά για έναν ξενοδοχειακό οργανισµό, όπου έχετε συντονίσει διαφορετικούς ανθρώπους και έχετε διαχειριστεί απαιτητικές καταστάσεις για την επίτευξη του τελικού αποτελέσματος, μπορείτε να είστε υποψήφιος για την ομάδα μας.

Εάν, λοιπόν, είστε πρόθυμος να μάθετε, σταθερός, και έτοιμος να δεσμευτείτε σε µια µακροχρόνια εργασιακή σχέση, που θα ανανεώνεται κάθε νέα σεζόν, στον τομέα της εξυπηρέτησης Πελατών και συγκεκριμένα στην ομάδα της υποδοχής, της κουζίνας, του εστιατορίου, του μπαρ, των προμηθειών, του λογιστηρίου, και στην ομάδα της καθαριότητας, κάντε την αίτησή σας τώρα !!!

Responsibilities:

Η αποστολή σας θα είναι να παρέχετε το υψηλότερο επίπεδο εξυπηρέτησης στους πελάτες µας, µε σκοπό να λάβουν την καλύτερη δυνατή αξία από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα µας και ως εκ τούτου να συνεχιστεί η συνεργασία µας.

Μόλις εκπαιδευτείτε στον ρόλο σας, θα γίνετε το πρώτο σημείο επαφής για τους πελάτες µας, οι οποίοι θέλουμε να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες μας και φεύγοντας είναι ευτυχισμένοι και ενθουσιασμένοι.

Οι ευθύνες σας θα είναι εκτεταμένες και θα σχετίζονται με τον πελάτη, τον συνεργάτη, τον συνάδελφο, και ιδιαίτερα αν έχετε θέση προϊσταμένου θα συνεργάζεστε στενά με τη διοίκηση. Εργαζόμαστε έξι ημέρες την εβδομάδα και είμαστε ευέλικτοι στο πρόγραμμά μας ανάλογα με τη θέση, το πόστο και την εποχή. Θα έχετε εξασφαλισμένη τη διαμονή σας σε προσεγμένους χώρους, εντός ή εκτός του ξενοδοχείου. Θα αμειφθείτε ανάλογα με τα προσόντα και την απόδοσή σας. Θα χρησιμοποιείτε διάφορα συστήματα και είναι σημαντικό να σας αρέσει η τεχνολογία και να μπορείτε να εργαστείτε σε δύσκολα και απαιτητικά καθήκοντα χωρίς τη συνεχή υποστήριξη από άλλους.

Benefits:

Ο ρόλος σας μπορεί να είναι δύσκολος, απαιτητικός, αλλά θα σας προσφέρει πολλές προκλήσεις και ευκαιρίες να χτίσετε και να εξελίξετε την καριέρα σας µε ανάπτυξη και μάθηση σε μια κορυφαία οργάνωση. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία για περαιτέρω κατάρτιση. Θα λάβετε πλήρη εκπαίδευση από εξωτερικούς συµβούλους επιχειρήσεων. Θα µάθετε µέσα από τη θέση εργασίας σας και τη συνεργασία σας µε τους διευθυντές μας.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου μας αποτελείται από ικανά άτομα, με πολλή όρεξη και καλή διάθεση, με σπουδαία αποτελέσματα και πετυχημένη παραγωγή, αποφασισμένα να ζήσουν ή που ζουν ήδη στο Ρέθυμνο, απολαμβάνοντας τη ζωή τους.

Basic Requirements:

  • Προϋπηρεσία σε πελατοκεντρικό ρόλο, ιδανικά σε ξενοδοχειακό οργανισμό
  • Δυνατότητα άριστης επικοινωνίας στην ελληνική / αγγλική ή γερμανική γλώσσα
  • Οργανωτικότητα και αξιοπιστία
  • Ικανότητα για σπουδαία και πετυχημένη παραγωγή
  • Όρεξη και καλή διάθεση
  • Ομαδικός-ή παίκτης-τρια και σταθερός-ή στις αποφάσεις
  • Αποφασισμένος-η να δώσει τον καλύτερο του/της εαυτό

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Alianthos Gardenhotel, Πλακιάς 74060, Ρέθυμνο, Κρήτη.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework