Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
EAT AT MILTON'S
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
24-08-19
Τύπος απασχόλησης:
Πρακτική
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Αθηναίων

Σπουδαστές Τουριστικών Σχολών για Πρακτική Άσκηση

Σπουδαστές Τουριστικών Σχολών για Πρακτική Άσκηση

Για τη σεζόν 2019 κλείσε εγκαίρως θέση για να συνεργαστείς με τους καλύτερους chefs, αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες. Το restaurant Eat at Milton's στην Πλάκα προσφέρει τη δυνατότητα σε νέες / νέους να κάνουν την πρακτική τους στα τμήματα κουζίνας, σέρβις και εξυπηρέτησης πελατών.

Θα πρέπει να ενδιαφέρονται για νέες μαγειρικές τεχνικές προσέγγισης των κρύων πιάτων, της ζεστής κουζίνας, της ζαχαροπλαστικής, της αρτοποιίας από τους καλύτερους chefs για τη δυνατότητα σταθερής και συνεχούς ανέλιξής τους.

Παρέχεται εκπαίδευση σε συνταγολόγιο και τεχνογνωσία επιπέδου Michelin Star για το τμήμα κουζίνας, καθώς και εβδομαδιαία μετεκπαίδευση στο εξωτερικό. Για το σέρβις και την εξυπηρέτηση πελατών παρέχονται ειδικά σεμινάρια από διεθνείς maitre d'hotel.

Προσόντα: Φοιτητής ή απόφοιτος τουριστικής σχολής με δυνατότητα πρακτικής άσκησης και υψηλή βαθμολογία απαραίτητα, άριστη γνώση αγγλικών και προαιρετικά γαλλικών.

Προσφέρονται: Εκπαίδευση και ευκαιρία γρήγορης εξέλιξης, φιλικό περιβάλλον εργασίας, διατροφή, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (σχεδόν επαγγελματία), καθώς και δυνατότητα συνέχισης της εργασίας ως επαγγελματίας.

Αμοιβή: 350 €

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework