...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
ATRIUM HOTELS
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
14-02-20
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
MAINT20
Κατηγορία εργασίας:
Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ρόδου

Συντηρητής - Ρόδος

...

Τα Atrium Hotels αποτελούν έναν από τους πιο κερδοφόρους και ραγδαία εξελισσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Η ηγετική θέση και πολυετής παρουσία του ομίλου, μέσω μίας συλλογής ξενοδοχείων πολυτελείας πέντε αστέρων στη Ρόδο, επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς βραβεύσεις, τις υψηλές βαθμολογίες καθώς και από την υγιή χρηματοοικονομική εικόνα του ομίλου.

Η επιτυχία των Atrium Hotels πηγάζει από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι μοιράζονται το πάθος τους για τη φιλοξενία και ταυτόχρονα νιώθουν υπερηφάνεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Από την πρώτη στιγμή, εστιάζουμε στα καινούργια μέλη της ομάδας μας, ασχέτως ιεραρχικής βαθμίδας, μέσω συστημάτων ένταξης, εκπαιδεύσεων και ανταμοιβών, επιτυγχάνοντας τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξή τους.

Εάν τρέφετε αληθινό πάθος για τη φιλοξενία και θέλετε να εργαστείτε σε ένα δυναμικό περιβάλλον, όπου θα μοιράζεστε τις ιδέες σας και θα εξελίσσεστε συνεχώς, τότε ίσως αποτελείτε το νέο μέλος της ομάδας μας.

Συντηρητής

Περιοχή εργασίας: Δήμος Ρόδου

Τύπος απασχόλησης: Εποχική

Κωδικός θέσης εργασίας: MAINT20

Πού θα εργάζεσαι:

Το τμήμα συντήρησης αποτελείται από ξυλουργούς, βαφείς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους και πολλούς άλλους τεχνίτες. Είναι υπεύθυνο για την επισκευή ή την προληπτική συντήρηση των δωματίων και των λοιπών εγκαταστάσεων του resort όταν απαιτείται.

Με τι θα ασχολείσαι:

Θα είσαι υπεύθυνος για την εφαρμογή διορθώσεων και επισκευών στον εξοπλισμό και στα συστήματα κτιρίων και θα διασφαλίζεις ότι οι εγκαταστάσεις είναι τακτοποιημένες και λειτουργικές, ακολουθώντας κάθε στιγμή τα πρότυπα και τις διαδικασίες που έχουν οριστεί από την εταιρία.

Συνοπτικά:

  • Θα προετοιμάζεις τον εξοπλισμό σου και τον χώρο εργασίας σου με τα απαραίτητα στην αρχή και στο τέλος κάθε βάρδιας.
  • Θα εισέρχεσαι στα δωμάτια των επισκεπτών προς διόρθωση βλάβης ή φθοράς και θα εξασφαλίζεις ότι ακολουθούνται κάθε στιγμή τα πρότυπα εξυπηρέτησης 5 αστέρων που έχουν καθοριστεί από την εταιρία.
  • Θα πραγματοποιείς προληπτικούς ελέγχους και θα συμπληρώνεις τις ανάλογες αναφορές.
  • Θα χαιρετάς με φιλική διάθεση και χαμόγελο τους καλεσμένους μας.
  • Θα βοηθάς σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το τμήμα σου ανάλογα με τις οδηγίες του άμεσου προϊσταμένου σου.

Τι χρειάζεται να φέρεις:

  • Ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας.
  • Ικανότητα να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον.
  • Καλά ελληνικά (προφορικά).
  • Καλή φυσική κατάσταση.
  • Δυνατότητα προσαρμογής σε ευέλικτα ωράρια.

Πληροφορίες εταιρίας και παροχές προσωπικού:

Τα Atrium Hotels προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας. Η διαμονή και σίτιση καλύπτονται πλήρως από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεστε.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιούνται διαλέξεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, βασιζόμενα στις ανάγκες του εκάστοτε εργαζομένου με γνώμονα την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.

Καταληκτικά, εφαρμόζοντας αξιοκρατικά συστήματα αξιολόγησης και ανταμοιβών, παρέχονται μηνιαία χρηματικά bonus με γνώμονα την απόδοση των εργαζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες των παροχών στο προσωπικό και εξέλιξης καριέρας στα ξενοδοχεία μας κάντε κλικ εδώ.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Ακολουθήστε τη σελίδα καριέρας μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/AtriumHotelsCareers/

Σας ευχόμαστε μια καλή σεζόν για το 2020!

.........

.........

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework