...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
ACTIONLINE
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
14-09-20
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Νομικά
Περιοχή εργασίας:
Νομός Αττικής

Σύμβουλος Διαχείρισης Απαιτήσεων - Αθήνα

Σύμβουλος Διαχείρισης Απαιτήσεων – Αθήνα

• Δυναμικό πακέτο αμοιβών, σύμβαση αορίστου χρόνου, ιδιωτική ασφάλιση, ωράριο πρωινό

Η Actionline εκ μέρους μεγάλης δικηγορικής εταιρίας διαχείρισης απαιτήσεων αναζητά έμπειρους επαγγελματίες Συμβούλους Διαχείρισης Απαιτήσεων (Debt Collection Specialists).

Η θέση:

Αναζητούμε έμπειρους Συμβούλους Διαχείρισης Απαιτήσεων με αποδεδειγμένη εμπειρία 1+ έτους στον χώρο της διαχείρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών, άριστη ικανότητα διαπραγμάτευσης και να είναι προσανατολισμένοι-ες στην επίτευξη στόχων.

Βασικός μηνιαίος μισθός από 900 € μεικτά ανάλογα με την εμπειρία του υποψηφίου με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου εξαρχής.

Οι παροχές:

  • Δυναμικό bonus παραγωγικότητας
  • Ιδιωτική ασφάλιση
  • Ωράριο κατά βάση πρωινό με εύκολη πρόσβαση με ΜΜΜ

Η Actionline:

Eίναι μια αμιγώς ελληνική εταιρία που πρωταγωνιστεί στις εξελίξεις της αγοράς, παρέχοντας τις πιο σύγχρονες και κατάλληλες λύσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες οutsourcing, καθώς ειδικεύεται στις υπηρεσίες εξεύρεσης, αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού, καλύπτοντας ανάγκες για μόνιμο ή έκτακτο προσωπικό στις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες.

Οι θεμελιώδεις αξίες που διέπουν την Actionline σε όλες τις δραστηριότητες είναι η υπευθυνότητα, η καινοτομία, η ανάδειξη των εργαζομένων της, η ηθική ακεραιότητα και η φιλοσοφία αμοιβαίας ωφέλειας και εμπιστοσύνης.

Η Actionline καθημερινά δίνει ευκαιρίες καριέρας στους νέους υποψήφιους εργαζομένους, αξιοποιώντας πλήρως τα προσόντα, την εμπειρία και την προσωπικότητά τους.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην ηλεκτρονική βάση της εταιρίας, επιλέγοντας μία από τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework