...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
GLOBALITY
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
12-09-19
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
RECKOL
Κατηγορία εργασίας:
Κτηματομεσιτικά
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Αθηναίων

Σύμβουλος Επαγγελματικών Ακινήτων - Αθήνα, Κολωνάκι

Όταν θέλεις κάτι περισσότερο από μια καριέρα!

Ψάχνεις όχι απλώς για μια δουλειά, αλλά για κάτι περισσότερο από μια καριέρα; Θέλεις να έχεις την ευελιξία να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση και να ελέγχεις το ωράριό σου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα παραγωγής υψηλού εισοδήματος χωρίς περιορισμούς; Αν ναι, τότε εξερεύνησε το σύστημα της Globality.

Η Globality, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ και τις πιο προηγμένες τεχνικές πωλήσεων, βοηθά τους νέους κτηματομεσίτες να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους και να πρωταγωνιστήσουν στην περιοχή τους. Το Σύστημα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας της Globality προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση και αδιάλειπτη υποστήριξη όσον αφορά τον επιχειρησιακό προγραμματισμό.

Επιπλέον, η αυστηρή διαδικασία επιλογής, που μεταφράζεται σε μια πανίσχυρη ομάδα συνεργατών, η πρόσβαση στο υφιστάμενο πελατολόγιο και την κοινή βάση δεδομένων, οι τεχνικές εκπαίδευσης και η πρωτοπόρος τεχνολογία είναι τα όπλα που δίνουμε σε κάθε συνεργάτη για να γίνει Νο1 στην περιοχή όπου επιχειρεί.

Τέλος, με την αποκλειστικότητα περιοχής, που μόνο η Globality παρέχει σε κάθε συνεργάτη, ουσιαστικά συνεπιχειρούμε στην περιοχή που θα επιλέξουμε μαζί σου. Με λίγα λόγια, στην περιοχή όπου θα δραστηριοποιηθείς, εσύ και μόνο θα εκπροσωπείς την Globality. Με αυτό τον τρόπο η Globality δίνει την ασφάλεια και τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη να αναπτυχθεί χωρίς εσωτερικούς ανταγωνισμούς. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχουμε πάρα πολύ υψηλή διατηρησιμότητα συνεργατών όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα όλοι οι κτηματομεσίτες της Globality διακρίνονται για το ήθος και την ακεραιότητά τους και αποτελούν για εμάς το μεγαλύτερο κεφάλαιο!

Στην Globality δεν βλέπουμε κανέναν ευκαιριακά και δεν μας ενδιαφέρει και όποιος βλέπει το real estate ευκαιριακά. Με λίγα λόγια, αν σκέφτεσαι το real estate, σκέψου την Globality! Αν θέλεις να γίνεις ο καλύτερος, έλα με τους καλύτερους!

Ζητείται

Σύμβουλος Επαγγελματικών Ακινήτων - Αθήνα, Κολωνάκι

Κωδ.: RECKOL

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework