Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
GLOBALITY
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
09-10-19
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
RERILI
Κατηγορία εργασίας:
Κτηματομεσιτικά
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ιλίου

Σύμβουλος Οικιστικών Ακινήτων - Ίλιον

Όταν θέλεις κάτι περισσότερο από μια καριέρα!

Ψάχνεις όχι απλά για μια δουλειά αλλά για κάτι περισσότερο από μια καριέρα; Θέλεις να έχεις την ευελιξία να χτίσεις τη δική σου επιχείρηση και να ελέγχεις το ωράριο σου, έχοντας παράλληλα τη δυνατότητα παραγωγής υψηλού εισοδήματος χωρίς περιορισμούς; Αν ναι, τότε εξερεύνησε το σύστημα της Globality.

Η Globality, παρέχοντας τα κατάλληλα εργαλεία μάρκετινγκ και τις πιο προηγμένες τεχνικές πωλήσεων βοηθάει τους νέους κτηματομεσίτες να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους και να πρωταγωνιστήσουν στη περιοχή τους. Το Σύστημα Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας της Globality προσφέρει συνεχή εκπαίδευση και κατάρτιση και αδιάλειπτη υποστήριξη όσον αφορά τον επιχειρησιακό προγραμματισμό.

Περαιτέρω, η αυστηρή διαδικασία επιλογής που μεταφράζεται σε μια πανίσχυρη ομάδα συνεργατών, η πρόσβαση στο υφιστάμενο πελατολόγιο και την κοινή βάση δεδομένων , οι τεχνικές εκπαίδευσης και η πρωτοπόρος τεχνολογία είναι τα όπλα που δίνουμε σε κάθε συνεργάτη για να γίνει Νο1 στην περιοχή που επιχειρεί.

Τέλος, με την αποκλειστικότητα περιοχής που μόνο η Globality παρέχει σε κάθε συνεργάτη, ουσιαστικά συνεπιχειρούμε στην περιοχή που θα επιλέξουμε μαζί σου. Με λίγα λόγια, στην περιοχή που θα δραστηριοποιηθείς, εσύ και μόνο θα εκπροσωπείς την Globality. Με αυτόν τον τρόπο η Globality δίνει την ασφάλεια και τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη να αναπτυχθεί, χωρίς εσωτερικούς ανταγωνισμούς. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που έχουμε πάρα πολλή υψηλή διατηρησιμότητα συνεργατών όλα αυτά τα χρόνια. Ταυτόχρονα όλοι οι κτηματομεσίτες της Globality διακρίνονται για το ήθος και την ακεραιότητά τους και αποτελούν για εμάς το μεγαλύτερο κεφάλαιο!

Στην Globality δεν βλέπουμε κανέναν ευκαιριακά και δεν μας ενδιαφέρει και όποιος βλέπει το Real Estate ευκαιριακά. Με λίγα λόγια αν σκέφτεσαι το Real Estate,σκέψου την Globality! Αν θέλεις να γίνεις ο καλύτερος, έλα με τους καλύτερους!

Ζητείται

Σύμβουλος Οικιστικών Ακινήτων – Ίλιον

Κωδικός: RERILI

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework