Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
ΚΑΥΚΑΣ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
13-10-17
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
ΣπΚλμ1017
Κατηγορία εργασίας:
Πωλήσεις
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Καλαμάτας

Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού - Καλαμάτα

Σύμβουλος Πώλησης Ηλεκτρολογικού Υλικού – Καλαμάτα

Κωδικός θέσης: ΣπΚλμ1017

H Β. Καυκάς Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού στην Ελλάδα με δίκτυο 56 καταστημάτων σε όλη τη χώρα, δύο σύγχρονες μονάδες κατασκευής πινάκων και ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο, το Kafkas Institute of Training & Development, το οποίο προσφέρει εκπαίδευση και κατάρτιση τόσο στους πελάτες όσο και στους εργαζομένους της.

Το προσωπικό της Β. Καυκάς Α.Ε. αποτελεί το σημαντικότερο περιουσιακό της στοιχείο και αριθμεί πλέον πάνω από 800 άτομα με υψηλό στην πλειονότητά τους εκπαιδευτικό υπόβαθρο.

Με γνώμονα το όραμα και τις αξίες της η Β. Καυκάς Α.Ε. εξελίσσεται συνεχώς θέτοντας υψηλούς στόχους για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών της. Το πάθος για ουσιαστική διάκριση είναι έντονο και εκτός των άλλων εκφράζεται μέσα από τις πολλές βραβεύσεις τις οποίες έχει λάβει (Great Place to Work, True Leaders, HR Awards, Business Education Awards, EFQM-ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ κ.ά.).

Το δίκτυο συνεργατών της Β. Καυκάς Α.Ε. αποτελείται από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού, του φωτισμού και των νέων τεχνολογιών με παγκόσμια παρουσία. Σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα τμήματά της είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στο σύνολο των πελατών της.

Ποια είναι η ομάδα μας:

Η ομάδα μας αποτελείται από νέους ανθρώπους με κέφι, όρεξη και πάθος να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους σε καθημερινή βάση. Η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός μας είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά μας, που αναδεικνύονται μέσα από ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον, το οποίο προωθεί την ομαδικότητα και τη συναδελφική αλληλεγγύη.

Αναζητούμε σύμβουλο πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού:

O/H σύμβουλος πώλησης έχει την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών, αλλά και της υποστήριξής τους μετά την πώληση. Η συνεχής βελτίωση των γνώσεων, αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρίας εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.

Εάν έχεις:

  • Πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι. ηλεκτρολογίας
  • Γνώση της αγγλικής γλώσσας
  • Ευχέρεια χρήσης πληροφοριακών συστημάτων
  • Άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
  • Ηλικία 22-35 ετών
  • Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε αντίστοιχη θέση

Τότε περιμένουμε το βιογραφικό σου σημείωμα να σε γνωρίσουμε από κοντά!

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework