ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ
...
ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
...

 

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Η Κωτσόβολος στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας δίνει τη δυνατότητα
στους φοιτητές των ΤΕΙ να κάνουν την πρακτική τους άσκηση* στην εταιρία μας
(σε όλη την Ελλάδα).

*Επιδοτούμενη υποχρεωτική πρακτική άσκηση μέσω ΟΑΕΔ

Μέσω της πρακτικής άσκησης η εταιρία μας δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νέους τελοιόφοιτους των ΤΕΙ να απασχοληθούν σε διάφορες ειδικότητες και να αποκτήσουν την εμπειρία σε ένα δυναμικό πολυεθνικό περιβάλλον εργασίας.

Η ανοιχτή θέση πρακτικής άσκησης είναι:

Τεχνικός Υπολογιστών

Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση, παρακαλώ, συμπληρώστε τη φόρμα υποβολής βιογραφικού όπου στο «επιθυμητό τμήμα» επιλέγετε «πρακτική άσκηση» και στην «επιθυμητή θέση» επιλέγετε τον τομέα της πρακτικής που θέλετε να ακολουθήσετε.

Σχετικά με την εταιρία Κωτσόβολος (μέλος του ομίλου Dixons Carphone plc):

Η Κωτσόβολος είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 95 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr, ενώ απασχολεί και πάνω από 1.950 εργαζομένους.

Η εταιρία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

...
Περισσότερες πληροφορίες στο http://corporate.kotsovolos.gr.
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework