Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ΑΕ
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
09-05-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
CR 12-21
Κατηγορία εργασίας:
Υγεία
Εξυπηρέτηση Πελατών - Administration
Περιοχή εργασίας:
Νομός Αττικής

Υπάλληλοι Συντονιστικού Κέντρου - Αθήνα

O όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ ιδρύθηκε το 1981 και είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση, η οποία σήμερα αποτελεί τον κορυφαίο ιδιωτικό πάροχο ιατρικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης στην Ελλάδαμε 70 αυτόνομα Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 Γενικές Κλινικές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών, ένα Διατροφολογικό & Εργομετρικό Κέντρο, ένα Δερματολογικό Κέντρο και 7 Οδοντιατρικές Μονάδες.

Εδώ και 40 χρόνια ο όμιλος ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ αναπτύσσεται, πρωτοπορεί και εξελίσσεται με όραμα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ανθρώπων μέσα από την προσφορά καινοτόμων, ποιοτικών και εύκολα προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας σε όλους τους πολίτες.

Αναζητάμε Υπαλλήλους Συντονιστικού Κέντρου

για την Cross Border Med Care, εταιρία του ομίλου,

με έδρα την Αθήνα.

(CR 12-21)

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα απασχολούνται στο τμήμα Διεθνών Ασθενών με:

Κύριες αρμοδιότητες:

 • Εξυπηρέτηση και διαχείριση περιστατικών μέσω τηλεφωνικού κέντρου
 • Εξυπηρέτηση και διαχείριση αιτημάτων μέσω e-mail
 • Αποστολή αποτελεσμάτων
 • Εξυπηρέτηση γραφειοκρατικών θεμάτων ιατρών και νοσηλευτών
 • Συντονισμό και διαχείριση γραφειοκρατικών διαδικασιών ασθενών

Απαραίτητα προσόντα και ικανότητες:

 • Πτυχίο Τουριστικών Επαγγελμάτων ή σχετικό με τον τομέα της υγείας επιθυμητό
 • Προϋπηρεσία 1-2 έτη σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή
 • Άριστη γνώση αγγλικών (γραπτός και προφορικός λόγος) και επιθυμητή η γνώση 2ης ξένης γλώσσας
 • Άνεση στην επικοινωνία, επαγγελματισμό και ομαδικό πνεύμα
 • Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ
 • Δυνατότητα εργασίας σε ευέλικτες βάρδιες

Για όλο το προσωπικό (ιατρικό, παραϊατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και υποστηρικτικό) σε ιδιωτικές δομές υγείας, έχει κριθεί υποχρεωτικός ο εμβολιασμός κατά του κορονοϊού COVID-19.

Εξαιρούνται της ανωτέρω υποχρέωσης όσοι έχουν νοσήσει και για διάστημα τριών (3) μηνών από τη νόσηση. Πριν από τη λήξη του πιστοποιητικού νόσησης (3μηνης διάρκειας) και για να συνεχίζουν να εργάζονται, απαιτείται να πραγματοποιήσουν τον εμβολιασμό.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα αναγράφοντας τον κωδικό της θέσης.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Όλες οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν με απόλυτη εχεμύθεια.

Με την αποστολή του βιογραφικού σας εκδηλώνετε το ενδιαφέρον σας να περιληφθείτε στη διαδικασία αξιολόγησης για την κάλυψη τόσο της συγκεκριμένης θέσης που προκάλεσε το ενδιαφέρον σας, όσο και για άλλες θέσεις, τρέχουσες ή μελλοντικές, με βάση τα προσόντα και τις δεξιότητές σας, όπως αποτυπώνονται στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Ο Όμιλος Εταιριών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ θα διατηρήσει το βιογραφικό σας στα αρχεία του για περίοδο είκοσι τεσσάρων (24) μηνών και θα αξιολογεί το περιεχόμενό του σε σχέση με απαιτούμενα προσόντα θέσεων εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Μετά την πάροδο των είκοσι τεσσάρων (24) μηνών, το βιογραφικό σας θα διαγραφεί από τα αρχεία του Ομίλου Εταιριών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ. Εφόσον επιθυμείτε να συνεχίσετε να περιλαμβάνεστε στη διαδικασία αξιολόγησης, παρακαλούμε να αποστείλετε εκ νέου το βιογραφικό σας ανανεωμένο, ακόμα και στην περίπτωση που δεν υπάρχει κάποια θέση προς κάλυψη.

Μπορείτε να ζητήσετε τη διαγραφή του βιογραφικού σας από τα αρχεία του Ομίλου Εταιριών Υγείας ΒΙΟΪΑΤΡΙΚΗ, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, αποστέλλοντας σχετικό email στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO) της εταιρίας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο dpo@bioiatriki.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία και προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και τα δικαιώματά σας με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο, ακολουθήστε τον σύνδεσμο https://bioiatriki.gr/el/gdpr.

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr