...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
ATRIUM HOTELS
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
14-02-20
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
HKL20
Κατηγορία εργασίας:
Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ρόδου

Υπεύθυνη Λινοθήκης / Λινοθηκάριος - Ρόδος

...

Τα Atrium Hotels αποτελούν έναν από τους πιο κερδοφόρους και ραγδαία εξελισσόμενους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα. Η ηγετική θέση και πολυετής παρουσία του ομίλου, μέσω μίας συλλογής ξενοδοχείων πολυτελείας πέντε αστέρων στη Ρόδο, επιβεβαιώνεται από τις συνεχείς βραβεύσεις, τις υψηλές βαθμολογίες καθώς και από την υγιή χρηματοοικονομική εικόνα του ομίλου.

Η επιτυχία των Atrium Hotels πηγάζει από τους ανθρώπους μας, οι οποίοι μοιράζονται το πάθος τους για τη φιλοξενία και ταυτόχρονα νιώθουν υπερηφάνεια για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Από την πρώτη στιγμή, εστιάζουμε στα καινούργια μέλη της ομάδας μας, ασχέτως ιεραρχικής βαθμίδας, μέσω συστημάτων ένταξης, εκπαιδεύσεων και ανταμοιβών, επιτυγχάνοντας τη συνεχή επαγγελματική ανάπτυξή τους.

Εάν τρέφετε αληθινό πάθος για τη φιλοξενία και θέλετε να εργαστείτε σε ένα δυναμικό περιβάλλον, όπου θα μοιράζεστε τις ιδέες σας και θα εξελίσσεστε συνεχώς, τότε ίσως αποτελείτε το νέο μέλος της ομάδας μας.

Υπεύθυνη Λινοθήκης / Λινοθηκάριος – Δήμος Ρόδου

Ref.: HKL20

Τύπος απασχόλησης: Εποχική

Πού θα εργάζεσαι:

Η ομάδα της οροφοκομίας αποτελείται από καμαριέρες και καμαριέρους, λινοθηκάριους, βοηθούς προϊσταμένου ορόφων και προϊστάμενο ορόφων. Είναι ένα διαδραστικό και δυναμικό περιβάλλον. Όλοι οι επισκέπτες λαμβάνουν επαγγελματική εξυπηρέτηση σε σωστό χρόνο και η εξυπηρέτηση αυτή μπορεί να περιλαμβάνει από το καθάρισμα του δωματίου και τη φροντίδα των ενδυμάτων έως και την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων και την εξασφάλιση ενός καθαρού περιβάλλοντος.

Με τι θα ασχολείσαι:

Θα επιβλέπεις όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με το τμήμα λινοθήκης (πλυντήρια, λινά, ενδύματα καλεσμένων, στολές κ.ά.) και θα προσφέρεις υπηρεσίες τέτοιες που να ξεπερνούν τις προσδοκίες των καλεσμένων μας.

Συνοπτικά:

 • Θα επιβλέπεις τη διαδικασία παραλαβής / παράδοσης των λινών από τους προμηθευτές.
 • Θα ελέγχεις τα τιμολόγια και θα δρομολογείς τις πληρωμές των προμηθευτών.
 • Θα εξασφαλίζεις ότι η παραλαβή, η καθαριότητα και η επιστροφή των ενδυμάτων των καλεσμένων αλλά και των στολών προσωπικού γίνονται σύμφωνα με τα standards της εταιρίας.
 • Θα είσαι σε επικοινωνία με άλλα τμήματα (υποδοχή, δημόσιες σχέσεις κ.ά.) και θα προετοιμάζεις το καθημερινό πρόγραμμα και τις βάρδιες εργασίας.
 • Θα βεβαιώνεις ότι τα μηχανήματα και ο λοιπός εξοπλισμός του τμήματος λειτουργούν και ότι δεν υπάρχουν φθορές ή βλάβες.
 • Θα βοηθάς σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με το τμήμα σου ανάλογα με τις οδηγίες του housekeeper ή του άμεσου προϊσταμένου σου.

Τι χρειάζεται να φέρεις:

 • Ενθουσιασμό, επαγγελματισμό και όρεξη να μάθεις, να εξελιχθείς και να γίνεις μέλος μιας διαρκώς αναπτυσσόμενης ομάδας.
 • Ικανότητα να ανταποκρίνεσαι αποτελεσματικά στην πίεση και να παρέχεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ένα πολυτελές περιβάλλον.
 • 1-2 χρόνων εμπειρία σε ανάλογη θέση, ιδανικά σε πεντάστερο ξενοδοχείο άνω των 200 δωματίων.
 • Καλά αγγλικά (προφορικά).
 • Δυνατότητα προσαρμογής σε ευέλικτα ωράρια.

Πληροφορίες εταιρίας και παροχές προσωπικού:

Τα Atrium Hotels προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών σε ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας. Η διαμονή και σίτιση καλύπτονται πλήρως από το ξενοδοχείο στο οποίο εργάζεστε.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιούνται διαλέξεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα καθώς και εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης, βασιζόμενα στις ανάγκες του εκάστοτε εργαζομένου με γνώμονα την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.

Καταληκτικά, εφαρμόζοντας αξιοκρατικά συστήματα αξιολόγησης και ανταμοιβών, παρέχονται μηνιαία χρηματικά bonus με γνώμονα την απόδοση των εργαζομένων.

Για περισσότερες πληροφορίες των παροχών στο προσωπικό και εξέλιξης καριέρας στα ξενοδοχεία μας κάντε κλικ εδώ.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Ακολουθήστε τη σελίδα καριέρας μας στο Facebook: https://www.facebook.com/AtriumHotelsCareers/

Σας ευχόμαστε μια καλή σεζόν για το 2020!

.........

.........

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework