...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
BED & BATH
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
05-09-19
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Θέση SALES
Κατηγορία εργασίας:
Πωλήσεις
Περιοχή εργασίας:
Βόρειος Τομέας Αθηνών,
Δήμος Λάρισας,
Νότιος Τομέας Αθηνών

Υπεύθυνοι Πωλήσεων - Λάρισα, Γλυφάδα, Χαλάνδρι

Η Bed&Bath ιδρύθηκε το 1992 με την επωνυμία Cannon Home Fashion και την αντιπροσώπευση της ομώνυμης φίρμας στην Ελλάδα. Το 2003 η εταιρεία μετονομάστηκε σε Bed&Bath, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της (λευκά είδη, έπιπλα, στρώματα, κρεβάτια) και ενδυναμώνοντας την παρουσία της με νέα σημεία πώλησης.

Η Bed&Bath απασχολεί πάνω από 100 άτομα, εξειδικευμένα στελέχη με εμπειρία στην αγορά και νέους ανθρώπους που θέτουν υψηλά πρότυπα για την προσωπική τους ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη.

Η ανάπτυξη της Bed&Bath είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη των ανθρώπων της και για αυτόν τον λόγο επενδύει συνεχώς στην εκπαίδευση, την ανάπτυξη και διατήρηση του προσωπικού της, προσφέροντας ποιοτικές θέσεις εργασίας.

Η Bed & Bath στο πλαίσιο της ανάπτυξής της, αναζητά

Υπεύθυνους Πωλήσεων

για τα καταστήματά της στις περιοχές της Λάρισας, της Γλυφάδας και του Χαλανδρίου.

Aπαραίτητα προσόντα:

  • Καλή γνώση αγγλικών
  • Γνώση Η/Υ (Microsoft Word-Excel)
  • 5ετής προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση πωλήσεων
  • Ευχάριστη προσωπικότητα και ομαδικό πνεύμα
  • Πάθος για τη δουλειά

Οι υποψήφιοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.] με θέμα: «Θέση SALES».

Η αποστολή των βιογραφικών σημειωμάτων γίνεται με ευθύνη των υποψηφίων, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αλήθεια και ακρίβεια των δηλούμενων στοιχείων ή/και εγγράφων. Με την αποστολή του βιογραφικού του σημειώματος ο κάθε υποψήφιος συναινεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του, που περιέχονται στο βιογραφικό σημείωμα, καθώς και κάθε άλλου προσωπικού στοιχείου, που περιέλθει στην κατοχή της BED&BATH υπ’ ευθύνη του υποψηφίου με αποκλειστικό σκοπό την αξιολόγηση των ικανοτήτων των υποψηφίων για την κάλυψη της θέσης, για την οποία απέστειλαν το βιογραφικό τους, ή για την κάλυψη άλλη θέσης, για την οποία κρίνεται, κατά την επεξεργασία, ότι διαθέτει τις απαιτούμενες ικανότητες. Σε περίπτωση μη επιλογής του υποψηφίου, τα προσωπικά δεδομένα του διατηρούνται για 12 μήνες και στη συνέχεια καταστρέφονται.

Η BED&BATH μπορεί να ορίζει εργαζομένους της ή τρίτους, φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ως πρόσωπα εκτελούντα την επεξεργασία για λογαριασμό της. Κάθε υποψήφιος έχει τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης των άρθρων 11 έως και 13 του ν. 2472/1997.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework