...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
FUTURE TREND
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
09-11-18
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
YOCC/10/18
Κατηγορία εργασίας:
Πωλήσεις
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Πειραιώς

Υπεύθυνος Ομάδας Call Center Τηλεφωνία

Υπεύθυνος Ομάδας Call Center Τηλεφωνία

(Ref: YOCC/10/18)

Ο πελάτης μας, μια δυναμική εταιρία στον χώρο της παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών με γραφεία σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ζητά να προσλάβει στέλεχος για τον συντονισμό ομάδας στο τηλεφωνικό της κέντρο. Η εταιρία ανήκει σε γνωστό όμιλο εταιριών που παρέχει σύνολο υπηρεσιών τηλεφωνίας προς εταιρίες. Η συγκεκριμένη θέση θα έχει έδρα τον Πειραιά.

Ο κάτοχος της θέσης θα έχει ως κύρια ευθύνη του την αξιοποίηση των υπαρχόντων πελατών και τον εντοπισμό νέων πελατών, για την επίτευξη του στόχου του. Η ομάδα του/της θα παρουσιάζει την εταιρία σε υποψήφιους και υπάρχοντες πελάτες, θα διερευνά τις ανάγκες τους, και θα κλείνει νέα συμβόλαια.

Οι αρμοδιότητές του/της θα είναι να συντονίζει, να επιβλέπει, να κινητοποιεί και να δίνει κατευθύνσεις και να εκπαιδεύει στα μέλη της ομάδας, να δημιουργεί αναφορές, να επιλύει προβλήματα και να αξιοποιεί τα σχόλια και τα ερωτήματα των πελατών.

Η θέση απευθύνεται σε στελέχη με δυναμισμό και επιχειρηματικό πνεύμα, εμπειρία σε χειρισμό πελατών, να μπορούν να κινηθούν ανεξάρτητα και με άνεση, να είναι οργανωτικοί επιδεικνύοντας αποτελεσματική ικανότητα σε επικοινωνία και να εστιάζουν στο αποτέλεσμα.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον τριετή εμπειρία σε ανάλογη θέση call center κατά προτίμηση σε πάροχο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών ή ενέργειας. Να είναι πτυχιούχοι ανώτατης σχολής και να γνωρίζουν καλά να χειρίζονται υπολογιστές και την αγγλική γλώσσα. Να διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή. Η απασχόληση ενδεχόμενα να είναι απογευματινή.

Η εταιρία έχει στο πελατολόγιο της σημαντικές επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά, επενδύει στην εκπαίδευση των στελεχών της. Παρέχει ένα πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο αποδοχών, bonus πωλήσεων, αυτοκίνητο για τις επαγγελματικές μετακινήσεις, ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και προοπτικές εξέλιξης.

Εάν βρίσκετε τη θέση ενδιαφέρουσα, στείλτε μας το βιογραφικό σας, αναφέροντας τον κωδικό της θέσης "YOCC/10/18".

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework