...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
RANDSTAD
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
15-09-20
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Παραγωγή
Μηχανικοί
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Καλαμάτας

Υπεύθυνος-η Ποιοτικού Ελέγχου

Διαθέτεις εμπειρία ως Υπεύθυνος-η Ποιοτικού Ελέγχου και θα ήθελες να εργαστείς σε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμου στην περιοχή της Καλαμάτας;

Ως Υπεύθυνος-η Ποιοτικού Ελέγχου χρειάζεται να διαθέτεις εμπειρία στον ποιοτικό έλεγχο, στην τήρηση των διαδικασιών για την ασφάλεια και την άριστη ποιότητα των τελικών προϊόντων, των α' υλών, καθώς και των υλικών συσκευασίας, σύμφωνα με τη νομοθεσία, τις απαιτήσεις των πελατών και τις προδιαγραφές της εταιρίας.

Αν πιστεύεις πως η επαγγελματική εμπειρία σου που σχετίζεται με τη βιομηχανία μπορεί να αντεπεξέλθει στις αρμοδιότητες της θέσης που αναζητούμε για την περιοχή της Καλαμάτας, στείλε μας τώρα το βιογραφικό σου!

Η ομάδα του engineering σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στο online career fair που διοργανώνουμε κάθε Τετάρτη από τις 16:00 έως τις 17:00 (GMT +2). Εγγραφείτε εδώ.

Θα έχετε την ευκαιρία να συναντήσετε ηλεκτρονικά τους συμβούλους του engineering ώστε να συζητήσετε πιο αναλυτικά γύρω από τη θέση εργασίας που σας ενδιαφέρει, καθώς και γενικότερες ερωτήσεις που αφορούν στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε στον παραπάνω σύνδεσμο χρησιμοποιώντας το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας για να συμμετάσχετε στη ζωντανή συνομιλία μας. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε κάποια εφαρμογή ή λογισμικό. Ανυπομονούμε να συζητήσουμε μαζί σας online!

Παροχές:

Η εταιρία παρέχει τα ακόλουθα στον / στην Υπεύθυνο-η Ποιοτικού Ελέγχου:

 • Εκπαίδευση
 • Ένα ταχέως αναπτυσσόμενο βιομηχανικό περιβάλλον εργασίας
 • Ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον τομέα της
 • Δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης
 • Μια ολοκληρωμένη επαγγελματική πρόταση συνεργασίας με ανταγωνιστικο πακέτο αποδοχών

Aρμοδιότητες:

Οι κύριες αρμοδιότητες σου ως Υπευθύνου-ης Ποιοτικού Ελέγχου θα είναι να:

 • Επιβλέπεις την τήρηση των κανόνων ορθής βιομηχανικής πρακτικής, να επιλύεις προβλήματα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων στην παραγωγή, στους χώρους του εργοστασίου και των αποθηκών.
 • Παρακολουθείς την εξέλιξη των διορθωτικών ενεργειών. Διενεργείς εσωτερικές επιθεωρήσεις ορθής βιομηχανικής πρακτικής.
 • Οργανώνεις το πρόγραμμα καθαρισμού (συχνότητα, χώροι, χρόνοι εκτέλεσης, υλικά καθαρισμού) τόσο στους χώρους παραγωγής όσο και στον περιβάλλοντα χώρο σε συνεργασία με το τμήμα παραγωγής και παρακολουθείς την εφαρμογή των διαδικασιών ασφάλειας των τροφίμων. 
 • Τηρείς τις διαδικασίες ελέγχου ποιότητας (μέθοδοι εργαστηριακών αναλύσεων, δειγματοληψίας και μετρήσεων στην παραγωγή), συμπλήρωσης των σχετικών εντύπων και στατιστικής επεξεργασίας δεδομένων (μετρήσεων και αποτελεσμάτων).
 • Παρεμβαίνεις στην παραγωγική διαδικασία και προτείνεις την παύση αυτής μόνο όταν κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να διαπιστωθούν αιτίες που οδηγούν στην παραγωγή προϊόντων εκτός προδιαγραφών και να γίνουν οι κατάλληλες διορθωτικές ενέργειες.
 • Προγραμματίζεις, κατευθύνεις και συντονίζεις τις δραστηριότητες του εργαστηρίου ποιοτικού ελέγχου και των Εποπτών Ποιότητας. Έχεις την τελική ευθύνη δέσμευσης / αποδέσμευσης  α' υλών και τελικού προϊόντος.
 • Αξιολογείς τους προμηθευτές α' και β' υλών, καθώς και εξωτερικών εργαστηρίων. Συντάσσεις αναφορές μη συμμόρφωσης προς τους προμηθευτές σε περιπτώσεις αποκλίσεων από τις συμφωνηθείσες προδιαγραφές προϊόντων (α' ύλες και υλικά συσκευασίας) και παρακολουθείς τις διορθωτικές ενέργειες και τη συμμόρφωση αυτών.
 • Ενημερώνεις σε μηνιαία βάση τη διεύθυνση του εργοστασίου για τα στατιστικά στοιχεία των ελέγχων ποιότητας. 

Προσόντα:

Προκειμένου να ανταποκρίνεται το προφίλ σου στις απαιτήσεις της θέσης του / της Υπευθύνου-ης Ποιοτικού Ελέγχου, χρειάζονται οι παρακάτω δεξιότητες:

 • Τουλάχιστον 3-5 έτη προϋπηρεσία στον τομέα του ποιοτικού ελέγχου / της διασφάλισης ποιότητας σε μονάδα παραγωγής τροφίμων ή φαρμάκων 
 • Πτυχίο χημικού μηχανικού ή χημικού ή τεχνολόγου τροφίμων ή άλλης σχετικής ανώτατης σχολής
 • Οργανωτικές, ηγετικές και διοικητικές ικανότητες
 • Αυτοπεποίθηση και αυτοέλεγχος
 • Πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office και της αγγλικής γλώσσας
 • Γνώσεις στα πρότυπα ποιότητας και στην ασφάλεια των τροφίμων
 • Δυνατότητα μετεγκατάστασης στην περιοχή της Καλαμάτας

Πληροφορίες:

Είμαι η Βάσια Μαυροκέφαλου και μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου στο 210 6770523 για περισσότερες πληροφορίες. #jobsengineering

Παρακαλούμε, λάβετε υπόψη ότι για λόγους διαφάνειας και ισότιμης μεταχείρισης θα αξιολογήσουμε μόνο τις αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω του site μας. Μετά τη συλλογή και την αξιολόγηση όλων των βιογραφικών σημειωμάτων θα επικοινωνούμε μόνο με τους / τις υποψηφίους-ες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της θέσης προς στελέχωση προκειμένου να οριστεί συνάντηση για συνέντευξη. Όλες οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

All applications are considered strictly confidential.

Follow us on Linkedin, Facebook, Instagram.

www.randstad.gr

Πατήστε εδώ για να κάνετε αίτηση τώρα.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework