Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
Thessaloniki #JobFestival 2019
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
15-02-19
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού
Καλλιτεχνικά
Περιοχή εργασίας:
Cyprus,
Greece

Χορευτής/Τραγουδιστής

...

Εργάσου στα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας!
Απόδρασε έξω, στον ήλιο!
Απόκτησε μια διαφορετική, ονειρεμένη δουλειά:

Χορευτής/Τραγουδιστής

Γίνε ψυχαγωγός/ανιματέρ σε ξενοδοχείο, εργάσου ως γυμναστής, αξιοποίησε την αγάπη σου για και το τραγούδι,  εφάρμοσε τις παιδαγωγικές σου γνώσεις σε υπέροχα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Κύπρο!

Αυτή είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για εκείνους που θέλουν μια δουλειά έξω από τα συνηθισμένα, διασκεδάζοντας στον ήλιο και τη θάλασσα.

Τι ακριβώς κάνουμε: Σύγχρονη ψυχαγωγία στα all inclusive ξενοδοχεία που περιλαμβάνει άθληση, χορό, τραγούδι, επικοινωνία σε ξένες γλώσσες, δημιουργική απασχόληση παιδιών και διοργάνωση εκδηλώσεων για ενήλικες και παιδιά.


Τι αναζητούμε: Νέους, ανοιχτόμυαλους, δραστήριους ανθρώπους, με διάφορα ταλέντα, γνώση ξένων γλωσσών (π.χ. αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ρωσικά, πολωνικά κ.λπ.), επικοινωνιακές δεξιότητες, εξωστρεφείς. Προηγούμενη εμπειρία σε κάποιον από τους τομείς της ψυχαγωγίας, του αθλητισμού, της παιδαγωγικής, των δημοσίων σχέσεων επιθυμητή.

Τι προσφέρουμε: Μισθό από 550 έως 1.500 ευρώ (ανάλογα με τις ικανότητες, τις γλώσσες, την προϋπηρεσία), δωρεάν διαμονή, πλήρη διατροφή (3 γεύματα την ημέρα), υγειονομική περίθαλψη και κοινωνική ασφάλιση, bonus για τη μεταφορά σου έως 200 ευρώ.

Αν ανυπομονείς να γνωρίσεις ανθρώπους απ' όλο τον κόσμο, αν θέλεις να αποκτήσεις μια εμπειρία ζωής, αν σκεφτεσαι θετικά, είσαι δραστήριος και δημιουργικός, κάνε την αίτησή σου τώρα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sunseafun.com

Μοιράσου με φίλους και γίνε μέλος της #remarcfamily,
#BEREMARCABLE!

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία REMARC INTERNATIONAL δέχεται βιογραφικά στο πλαίσιο του Thessaloniki #JobFestival2019, που πραγματοποιείται στις 22 και 23 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Καψής.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework