Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
TZAMBA SPITI
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
22-07-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Καλλιτεχνικά
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ζωγράφου

Φωτογράφος για το Καλλιτεχνικό Τμήμα

Στο Tzambaspiti.gr ο πελάτης είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Κάθε φορά που έρχεται σε επαφή με την εταιρεία θέλουμε η Εικόνα που παίρνει, να του επικοινωνεί την Φιλοσοφία μας, ποιοί είμαστε και τί κάνουμε. Πιστεύουμε στο ρόλο που παίζει η Εικόνα και επιδιώκουμε να εκφραζόμαστε μέσα από αυτήν.

Αναζητάμε άτομα που έχουν γνώση και πάθος με την Φωτογράφηση, για να μας βοηθήσουν να πετύχουμε αυτήν την επικοινωνία, μέσα από την Εικόνα.

Κάθε μέρα

Ασχολούμαστε με την λήψη και επεξεργασία της φωτογραφίας για την παρουσίαση των προϊόντων και τις υπηρεσίες μας στο E shop στα Digital και Social κανάλια και του φυσικού καταστήματος διασφαλίζοντας την εταιρική ταυτότητα.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, την αποθήκευση και τη συντήρηση όλων των αρχείων που δημιουργούμε όπως επίσης και την λειτουργία για το Studio και τον εξοπλισμού, με ασφάλεια.

Για σένα

Να σου αρέσει πραγματικά να εκφράζεσαι δημιουργικά σε ένα εταιρικό περιβάλλον με στόχους και οργάνωση.

Σίγουρα θα πρέπει να έχεις σπουδές Φωτογραφίας και άριστη γνώση επεξεργασίας των προγραμμάτων της Adobe Suite , συγκεκριμένα στο Photoshop.

Γνώση των προγραμμάτων Premiere Pro, After Effects, Illustrator και In Design θα εκτιμηθεί.

Οποιαδήποτε εμπειρία θα βοηθήσει σημαντικά αλλά δεν είναι προϋπόθεση, το μόνο που χρειάζεται πραγματικά είναι η θέληση για μάθηση και η επιθυμία για εξέλιξη.

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα να είναι ενέργεια και το χαμόγελο, η ευγένεια και η ειλικρίνεια.

Εκπαίδευση

Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης από 3 έως 8 εβδομάδες ανάλογα τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτεις.

Σε αυτό το διάστημα το Τμήμα Εκπαίδευσης θα σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία και γνώσεις για να εξοικειωθείς με τα προϊόντα και το περιβάλλον, ώστε να ενσωματωθείς στη φιλοσοφία Tzambaspiti.gr και να έχεις την δυνατότητα να ανταπεξέλθεις ακόμα κι αν δεν διαθέτεις σχετική εμπειρία.

Για το χρονικό διάστημα της εκπαίδευσης μπορείς να επιλέξεις ένα ευέλικτο ωράριο μερικής ή πλήρης απασχόλησης.

Σίγουρα να ξέρεις

Φροντίζουμε να δίνουμε στους ανθρώπους μας την ανταμοιβή που τους αξίζει, να τους βοηθάμε να εξελιχθούν, να είναι ευχαριστημένοι και να τους γεμίζει αυτό που κάνουν.

Θα έχεις μόνιμη εργασία μεσύμβαση αορίστου χρόνου και πρόσληψηαπό την 1η μέρα της εκπαίδευσης.

Αποδοχές:από την 1η μέρα και για το χρονικό διάστημα της βασικής εκπαίδευσης με το βασικό μισθό που αναλογεί , στην συνέχεια έως 1.000€ μικτά στο πλήρες 8ωρο το 1ο χρόνο και φτάνουν έως τα 1750 μικτά τον 3ο χρόνο απασχόλησης σου.

Η απασχόληση είναι 5ημερών με 1 κυλιόμενο ρεπό την εβδομάδα και το ωράριο διαμορφώνεται βάσει προγράμματος μεταξύ των ωρών 9 π.μ.-9 μ.μ. καθημερινές και 9 π.μ.-6 μ.μ. Σάββατο.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr