Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
Derm & Plastic Surgery Clinic
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
08-08-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Μόδα - Ομορφιά
Υγεία
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Αθηναίων

Αισθητικός - Νοσηλεύτρια

Αισθητικός - Νοσηλεύτρια

Η Ιατρική Κλινική Derm & Plastic Surgery Clinic, με κυρίαρχη θέση στον χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής, Αισθητικής Δερματολογίας και Μεταμόσχευσης Μαλλιών, αποτελεί μια βραβευμένη και ταχέως εξελισσόμενη εταιρεία που μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην πρώτη Κλινική της στην Βασιλίσσης Σοφίας (στάση Μετρό Μέγαρο Μουσικής) δημιούργησε και μια δεύτερη νεοσύστατη Κλινική στην Γλυφάδα (στάση Μετρό Ελληνικό).

Αναζητούμε να προσλάβουμε άτομα για τις Κλινικές μας με σχέση πλήρους απασχόλησης αορίστου χρόνου:Αισθητικούς - Νοσηλεύτριες

Αν έχετε αγάπη για το Beauty World (Dermatology, Plastic Surgery, Lasers, Aesthetic Medicine) , πελατοκεντρική προσέγγιση, άριστες ικανότητες επικοινωνίας, φιλοδοξίες για εξέλιξη και οι πωλήσεις είναι το δυνατό σας σημείο τότε η θέση αυτή είναι για εσάς.

Απαραίτητα προσόντα: Η θέση είναι αποκλειστικά για γυναίκες έως 45 ετών με πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση. Η προϋπηρεσία σε αντίστοιχο ιατρικό κλάδο καιειδικά η εμπειρία σε Laser Αποτρίχωσηθα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν. Είναι απαραίτητη η εξαιρετική γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και ηάριστη γνώση Αγγλικών, καθώς οι Κλινικές μας έχουν πολλούς ξένους ασθενείς και είναι απαραίτητη από τις κοπέλες που κάνουν παροχή υπηρεσιών, η χρήση προφορικού λόγου στα Αγγλικά σε άριστο επίπεδο επικοινωνίας.

Προσφέρουμε: Πλήρη απασχόληση - Διαρκή εκπαίδευση - Ευχάριστο και δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον σε υπερσύγχρονους και μοντέρνους χώρους - Ευκαιρίες επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το βιογραφικό τους (απαραίτητη η αποστολή και πρόσφατης φωτογραφίας εάν δεν επισυνάπτεται ήδη στο βιογραφικό σας)

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr