MINOIS PAROS
Ειδικότητα: Σερβιτόρος (Waiter/ress)
Κλάδος: Ξενοδοχεία
Τόπος εργασίας: Πάρος (Παράσπορος)
Το Minois αποτελεί μια νέα, πολυτελή και δυναμική τουριστική επιχείρηση που ανήκει στην κατηγορία των Small Luxury Hotels of the World την πιο ελκυστική κοινότητα ανεξάρτητων ταξιδιωτών και ξενοδοχείων με ιδιαίτερο πνεύμα στον κόσμο.
Προσφέροντας μοναδικό εργασιακό περιβάλλον και υψηλά πρότυπα λειτουργίας, το Minois αναζητεί έμπειρο σερβιτόρο να είναι υπεύθυνος για τη βελτίωση της μοναδικής εμπειρίας της αιγαιοπελαγίτικης φιλοξενίας και υψηλής γαστρονομικής εστίασης των καλεσμένων καθώς να διαθέτει μοναδική, ευχάριστη προσωπικότητα και δεξιότητες που απαιτούνται για μια θέση όπως αυτή. Οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν την υποδοχή και την φιλοξενία των πελατών, παρέχοντας λεπτομερείς πληροφορίες για τα υψηλής γαστρονομίας προσφερόμενα εδέσματα και ποτά με αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης σε ένα εξαιρετικό και κοσμοπολίτικο περιβάλλον εργασίας.
Προσόντα και εμπειρία
- 3ετή εργασιακή εμπειρία ως σερβιτόρος/α
- Πτυχίο αναγνωρισμένης ξενοδοχειακής ή επαγγελματικής σχολής
- Άριστη γνώση αγγλικών ( γνώση γαλλικών ή άλλης δεύτερης γλώσσας θα εκτιμηθεί )
- Πρακτική εμπειρία στη χρήση ταμειακής μηχανής και συστημάτων παραγγελιοληψίας (π.χ. Revel POS ή Toast POS)
- Βασικές δεξιότητες σε διάφορα είδη σέρβις, πωλήσεων
- Εξαιρετικές δεξιότητες οργάνωσης και επιτέλεσης πολλαπλών εργασιών
- Αποτελεσματική επικοινωνία
- Πνεύμα συνεργασίας
- Ευελιξία εργασίας σε διάφορες βάρδιες
Γενικά καθήκοντα
- Υποδοχή φιλοξενούμενων
- Παρουσίαση του μενού και παροχή λεπτομερών πληροφοριών
- Προετοιμασία σάλας
- Ενημέρωση πελατών για τα πιάτα της ημέρας
- Τεχνικές πωλήσεων upselling και suggestive selling
- Λήψη παραγγελίας φαγητού και ποτών
- Διαβίβαση των λεπτομερειών της παραγγελίας στο προσωπικό της κουζίνας
- Σερβίρισμα παραγγελιών φαγητού και ποτών
- Παράδοση λογαριασμού και είσπραξη πληρωμής
- Συνάντηση με το προσωπικό του εστιατορίου για ενημέρωση σχετικά με τα πιάτα της ημέρας, αλλαγές στο μενού και προδιαγραφές συγκεκριμένων κρατήσεων (π.χ. πάρτι)
- Τήρηση όλων των σχετικών κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας
- Παροχή άριστης εξυπηρέτησης και συνεργασίας
Χαρακτηριστικά Υπαλλήλου
- Οργανωτικότητα
- Ομαδικότητα
- Συνεργασία
- Υπευθυνότητα
- Υπομονή
- Ποικιλία ενδιαφερόντων
- Αίσθηση Φιλοξενίας
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]