Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
CONSULTS
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
12-07-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
E/ED/XA
Κατηγορία εργασίας:
Διοικητικά
Περιοχή εργασίας:
Ελλάδα

Εμπορικός Διευθυντής

ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ

Εμπορικός Διευθυντής

Ο πελάτης μας είναι μεγάλη εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας α’ υλών για ένα μεγάλο αριθμό διαφορετικών βιομηχανικών κλάδων (πχ τρόφιμα, καλλυντικά, απορρυπαντικά, οικοδομικά, φάρμακα, μετάλλων κλπ) με ηγετική θέση στην Ελληνική αγορά και σοβαρή παρουσία στα Βαλκάνια, Ουκρανία και Τουρκία.

Η εταιρεία λειτουργεί με Business Units και για τον καλύτερο προγραμματισμό και συντονισμό της Στρατηγικής της ανάπτυξης ζητά να προσλάβει δυναμικό στέλεχος για την θέση του Εμπορικού Διευθυντή.

Η θέση θα εποπτεύει τους BU Managers (Ελλάδα και εξωτερικό), θα αναφέρεται στον CEO του Ομίλου και με βάση τα αποτελέσματα του και την καταξίωσης του θα έχει σοβαρές προοπτικές εξέλιξης στο Management.

Στόχος της θέσης ο καθορισμός δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης των προϊόντων της εταιρείας στα αντίστοιχα κανάλια πωλήσεων, η έμπνευση, ο προγραμματισμός, η εκπαίδευση και ο έλεγχος των πωλήσεων και των διεθνών πωλήσεων και η συνολική επίδραση στην αναβάθμιση των υπόλοιπων τμημάτων σε απαιτητικές συνθήκες σχέσεων με την αγορά (logistics, customer service, οικονομικές υπηρεσίες κλπ) καθώς και εξεύρεση νέων συνεργασιών για είσοδο νέων προϊόντων..

Η εταιρεία παρέχει συνθήκες στήριξης σε δημιουργικές, οργανωτικές και εμπορικές πρωτοβουλίες και θα στηρίξει θεμελιωμένες προτάσεις για ανάπτυξη στην Ελλάδα και εξωτερικό.

Κατάλληλοι υποψήφιοι είναι Στελέχη με πείρα τουλάχιστον 10 χρόνια σε θέση Διεύθυνσης Πωλήσεων/Marketing με ικανότητες στην ανάπτυξη μεριδίων και κερδών με πελατοκεντρικό profile και ικανότητα να οργανώνει, να προγραμματίζει, να εμπνέει και να ελέγχει τους συνεργάτες τους. Θα πρέπει να έχουν ωριμότητα, ευελιξία, υπευθυνότητα, πολύ καλή επικοινωνία και ικανότητα ανάλυσης και λήψης αποφάσεων.

Εμπειρία από χώρο ανάλογο εμπορίας α’ υλών, γεωργικών εφοδίων και καταναλωτικών προϊόντων είναι απαραίτητη.

Πτυχία Γεωπόνου ή Χημικού Μηχανικού ή Τεχνολόγου Τροφίμων ή ΜΒΑ απαραίτητο και πολύ καλή γνώση Αγγλικών καθώς και χρήση Η/Υ. Ηλικία 35-50 χρονών.

Η εταιρεία παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, bonus βάση στόχων, αυτοκίνητο κλπ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν το βιογραφικό τους αναγράφοντας τον κωδικό Ε/ΕΔ/ΧΑ

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr