Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
TZAMBA SPITI
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
09-07-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Διοικητικά
Εξυπηρέτηση Πελατών - Administration
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ζωγράφου

Υπάλληλοι Back Office

Αποστολή μας

Στο Tzambaspiti.gr ο πελάτης είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Φροντίζουμε κάθε φορά που αγοράζει προϊόντα η διαδικασία να γίνει απλά και γρήγορα , όταν τα χρησιμοποιήσει να τα χαρεί και να τα απολαύσει και όταν το θελήσει και για ότι χρειάζεται να νιώσει σιγουριά και ασφάλεια.

Θέλουμε αυτή την φιλοσοφία εξυπηρέτησης που εμείς αποκαλούμε 360Ο Ολική Εξυπηρέτηση να την προσφέρουμε σε όλους και αναζητάμε άτομα που θα μας βοηθήσουν με την ικανότητα τους να το πετύχουμε.

Κάθε μέρα

Ασχολούμαστε με ενημερώσεις παραστατικών και στοιχείων στο εμπορικό πρόγραμμα ERP και στο λειτουργικό του E-shop όπως και με την επεξεργασία και παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων στο excel .

Φροντίζουμε για την παρακολούθηση και τον έλεγχο των αποθεμάτων με τον προγραμματισμό των παραγγελιών, των παραλαβών και των παραδόσεων σε επικοινωνία με τους προμηθευτές και αντίστοιχα με τους πελάτες.

Υποστηρίζουμε την καθημερινή λειτουργία του E-shop και συμμετέχουμε ενεργά στον σχεδιασμό των απαιτούμενων ενεργειών για την εξέλιξη του.

Για σένα

Να αγαπάς και να σου αρέσει η ενασχόληση με το χώρο του εμπορίου, οποιαδήποτε εμπειρία σε οικονομικό ή εμπορικό τμήμα θα εκτιμηθεί , αλλά δεν είναι προϋπόθεση.

Σπουδές κατεύθυνσης στα Οικονομικά , Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Αποθεμάτων θα βοηθήσουν πολύ.

Σίγουρα θα πρέπει να έχεις άριστη γνώση χειρισμού του υπολογιστή και προγραμμάτων MS Office , ειδικά excel .

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα να είναι το χαμόγελο, η ευγένεια και η ειλικρίνεια, η οργάνωση και η πειθαρχεία.

Εκπαίδευση

Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης για 5 εβδομάδες .

Σε αυτό το διάστημα το Τμήμα Εκπαίδευσης θα σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να αποκτήσεις συγκεκριμένες γνώσεις, που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας και τα εργασιακά καθήκοντα της θέσης, ώστε να έχεις την δυνατότητα να τις εφαρμόσεις ακόμα κι αν δεν διαθέτεις σχετική εμπειρία.

Το μόνο που χρειάζεται είναι η θέληση σου για μάθηση.

Σίγουρα να ξέρεις

Φροντίζουμε να δίνουμε στους ανθρώπους μας την ανταμοιβή που τους αξίζει, να τους βοηθάμε να εξελιχθούν, να είναι ευχαριστημένοι και να τους γεμίζει αυτό που κάνουν.

Θα έχεις μόνιμη εργασία μεσύμβαση αορίστου χρόνου και πρόσληψηαπό την 1η μέρα της εκπαίδευσης.

Αποδοχές:από την 1η μέρα και για τις 5 εβδομάδες της βασικής εκπαίδευσης με το βασικό μισθό που αναλογεί , στην συνέχεια έως 1.050€ μικτά στο πλήρες 8ωρο το 1ο χρόνο , έως 1350€ μικτά το 2ο χρόνο και φτάνουν έως 1.750€ μικτά τον 3ο χρόνο απασχόλησης σου.

Η απασχόληση είναι 5ημερών με 1 κυλιόμενο ρεπό την εβδομάδα και το ωράριο διαμορφώνεται βάσει προγράμματος 8 π.μ.-9 μ.μ. καθημερινές και 8 π.μ.-6 μ.μ. Σάββατο.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr