Το ξενοδοχείο Radisson Blu Santorini Zaffron Resort, μέλος του ομίλου FAIS, για τη σεζόν 2022 αναζητά
Μαγείρους (Α', Β', Γ')
για τη στελέχωση της κουζίνας του.
Απαιτούμενα προσόντα:
- Αποδεδειγμένη εμπειρία στη μαγειρική καθώς και εμπειρία ως Μάγειρας A', B', Γ' σε ξενοδοχειακή μονάδα ή εστιατόριο
- Άριστη κατανόηση των διαφόρων μεθόδων, των υλικών, του εξοπλισμού και των διαδικασιών μαγειρικής
- Ακρίβεια και ταχύτητα στην επιτέλεση των εργασιών που ανατίθενται
- Εξοικείωση με τις εξειδικευμένες πρακτικές του κλάδου
- Πτυχίο σχολής μαγειρικής
- Γνώση αγγλικής γλώσσας
- Βεβαίωση εμβολιασμού
Στο πλαίσιο της παραπάνω θέσης, η εταιρία μας προσφέρει:
- πλήρη απασχόληση / ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών αναλόγως προσόντων
- προοπτικές και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης
- άριστο περιβάλλον εργασίας
- πλήρη διατροφή, στέγαση (κατά τη διάρκεια λειτουργίας του ξενοδοχείου)
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τα βιογραφικά τους με πρόσφατη φωτογραφία.
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]