Το ξενοδοχείο 5 αστέρων “Agios Nikolaos Domotel Sivota” στα Σύβοτα Θεσπρωτίας επιθυμεί να προσλάβει για τη θερινή σαιζόν 2023:
Μάγειρας Α’
Απαραίτητα προσόντα
- Πτυχίο Σχολής Μαγειρικής Τέχνης της Ελλάδος ή του εξωτερικού.
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 έτη σε αντίστοιχη θέση σε Ξενοδοχειακή Επιχείρηση 4*η 5*.
- Γνώση διαδικασιών ασφάλειας, υγιεινής και ποιότητας Τροφίμων.
- Εμπειρία στη δημιουργία μενού, στην κοστολόγηση και του ελέγχου αγορών.
- Γνώση της αγγλικής γλώσσας.
- Καλή γνώση Η/Υ.
- Συνεργάσιμος, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, επαγγελματική συμπεριφορά με διοικητικές και οργανωτικές ικανότητες.
- Ευελιξία και προσαρμοστικότητα για απόδοση υπό συνθήκες πίεσης.
Η εταιρία μας προσφέρει:
- ικανοποιητικές αποδοχές αναλόγως προσόντων
- διαμονή και διατροφή
- φιλικό περιβάλλον εργασίας
- δυνατότητα εξέλιξης και συνεργασίας σε μόνιμη βάση
- δυνατότητα επιπλέον απασχόλησης για το άνοιγμα και το κλείσιμο του ξενοδοχείου
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]
Όλες οι αιτήσεις διαχειρίζονται με απόλυτη εμπιστευτικότητα.
Απαραίτητη η επισύναψη πρόσφατης φωτογραφίας του υποψήφιου.