Το ξενοδοχείο 5 αστέρων “Agios Nikolaos Domotel Sivota” στα Σύβοτα Θεσπρωτίας επιθυμεί να προσλάβει για τη θερινή σαιζόν 2023:
Μάγειρες Β' & Γ' κρύας και ζεστής κουζίνας
Απαραίτητα προσόντα
- Πτυχίο Σχολής Μαγειρικής Τέχνης της Ελλάδος ή του εξωτερικού.
- Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση σε ξενοδοχειακή επιχείρηση 4*η 5*.
- Συνεργάσιμος, πρόθυμος, ευχάριστη προσωπικότητα, επαγγελματική συμπεριφορά.
- Ευελιξία και προσαρμοστικότητα για απόδοση υπό συνθήκες πίεσης.
- Γνώση της αγγλικής γλώσσας.
Η εταιρία μας προσφέρει:
- ικανοποιητικές αποδοχές αναλόγως προσόντων
- διαμονή και διατροφή
- φιλικό περιβάλλον εργασίας
- δυνατότητα εξέλιξης και εκπαίδευσης
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]
Όλες οι αιτήσεις διαχειρίζονται με απόλυτη εμπιστευτικότητα.
Απαραίτητη η επισύναψη πρόσφατης φωτογραφίας του υποψήφιου.