Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
KERAKOLL
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
11-10-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Παραγωγή
Περιοχή εργασίας:
Νομός Βοιωτίας

Βοηθός στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου

Βοηθός στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου

H Kerakoll είναι μία εταιρία πράσινης δόμησης με παγκόσμια παρουσία. Σκεφτόμαστε, αναπτύσσουμε και παράγουμε καινοτόμες λύσεις που εστιάζουν στο περιβάλλον και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής με τη χρήση οικοδομικών υλικών, φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

Καθώς συνεχίζουμε να διανύουμε μια συναρπαστική περίοδο ανάπτυξης, αναζητούμε άτομο να εργαστεί ως Βοηθός στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου.

Ο υποψήφιος θα διεξάγει ελέγχους για να διασφαλίσει ότι οι πρώτες ύλες και τα τελικά προϊόντα πληρούν με συνέπεια τα καθορισμένα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης σύμφωνα με την Εθνική και Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και θα διαχειρίζεται περιπτώσεις μη συμμόρφωσης.

Εκπαίδευση & Εμπειρία:

 • Απόφοιτος Λυκείου.
 • Καλή γνώση αγγλικών (προφορικά & γραπτά)
 • Γνώση προγραμμάτων Microsoft Windows Office
 • Γνώση SAP θα συνεκτιμηθεί
 • Θα συνεκτιμηθεί υπάρχουσα εμπειρία σε τμήμα ποιοτικού ελέγχου ή εταιρεία δομικών υλικών.

Περιγραφή θέσης εργασίας και δραστηριότητες

Ο υποψήφιος θα:

 • Διεξάγει ελέγχους για τις πρώτες ύλες και τα ημικατεργασμένα προϊόντα (ανθρακικό ασβέστιο) για να εξασφαλίσει τη συνοχή της χημικής σύνθεσης και των χαρακτηριστικών των πρώτων υλών κι έτσι να διασφαλίσει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, να παρακολουθεί τη διαδικασία παραγωγής και να διαχειρίζεται τυχόν περιπτώσεις μη συμμόρφωση.
 • Διενεργεί τους ελέγχους στα Τελικά Προϊόντα για να συμμορφώνονται με την Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία, μέσω οργάνων εργαστηρίου για να διασφαλίζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων. Επίσης, θα ελέγχει τη διαδικασία παραγωγής, εντοπίζει περιπτώσεις μη συμμόρφωσης και λαμβάνει διορθωτικά μέτρα.
 • Καταγράφει τα αποτελέσματα των δοκιμών στο σύστημα SAP για να διασφαλιστεί η συμμόρφωση με την Ευρωπαϊκή και Εθνική Νομοθεσία και να ευθυγραμμιστεί με την αντίστοιχη διαδικασία ISO.
 • Διεξάγει τις εργασίες συντήρησης και καθαριότητας του εργαστηρίου & του εξοπλισμού του, εγκαίρως και κατάλληλα, σύμφωνα με τα σχετικά εγχειρίδια και τις καθορισμένες λίστες ελέγχου.
 • Βοηθάει στις επιθεωρήσεις των γραμμών παραγωγής σύμφωνα με το πρόγραμμα παραγωγής για τη διασφάλιση της ποιότητας των ημιτελών και τελικών προϊόντων και πραγματοποιεί τη δειγματοληψία και τον καθαρισμό, όπως απαιτείται από τις εσωτερικές διαδικασίες και την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
 • Διεξάγει τις απαραίτητες εργασίες προετοιμασίας, που σχετίζονται με τη λειτουργία του Εργαστηρίου (αναλώσιμα) και καταγράφει τις ανάγκες σε προστατευτικό εξοπλισμό (γάντια, μάσκες κ.λπ.) για κοινή χρήση με το Τμήμα Προμηθειών.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr