Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
TZAMBA SPITI
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
10-07-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Μάρκετινγκ - Δημόσιες Σχέσεις
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Ζωγράφου

Άτομα για το Τμήμα Digital Marketing

Αποστολή μας

Στο Tzambaspiti.gr ο πελάτης είναι στο επίκεντρο της προσοχής μας.

Είμαστε ειλικρινείς, κάνουμε πολλά και μιλάμε πολύ για την απίθανη εξυπηρέτηση που προσφέρουμε στους πελάτες μας 360ο Ολική Εξυπηρέτηση και θέλουμε αυτή τη φιλοσοφία εξυπηρέτησης να τη διαδώσουμε σε όλους.

Αναζητάμε άτομα που έχουν τη γνώση και τo πάθος με την επικοινωνία και τα social media ώστε να μας βοηθήσουν αυτή τη φιλοσοφία εξυπηρέτησης να τη διαδώσουμε σε όλους.

Κάθε μέρα

Ασχολούμαστε με τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την υλοποίηση των ενεργειών της επικοινωνίας στα social media και Google Ads για αύξηση brand awareness, engagement και website traffic σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση και διαχείριση των περιεχομένων για όλα τα social media και του e-shop, καθώς και της εισερχόμενης επικοινωνίας από κάθε digital μέσο.

Φροντίζουμε για την παρακολούθηση και ανάλυση στατιστικών από Google Analytics και όλες τις πηγές Web Analytics για τη βελτιστοποίηση των καμπανιών και της λειτουργικότητας του e-shop.

Για σένα

Να έχεις πάθος με την επικοινωνία και να λατρεύεις την ενασχόληση με social media platforms και τη χρήση των εφαρμογών τους.

Θα βοηθήσει να έχεις εμπειρία και σπουδές με κατεύθυνση Marketing, Digital Marketing και Social Media, Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά δεν είναι προϋπόθεση.

Γνώση σε προγράμματα επεξεργασίας και δημιουργίας εικαστικών θα εκτιμηθεί.

Βασικά στοιχεία του χαρακτήρα σου να είναι η ενέργεια και το χαμόγελο, η ευγένεια και η ειλικρίνεια.

Εκπαίδευση

Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα βασικής εκπαίδευσης από 3 έως 8 εβδομάδες, ανάλογα τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτεις.

Σε αυτό το διάστημα το Τμήμα Εκπαίδευσης θα σου παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για να αποκτήσεις συγκεκριμένες γνώσεις που αφορούν τη φιλοσοφία εξυπηρέτησης 360ο Ολική Εξυπηρέτηση ώστε να έχεις τη δυνατότητα να τις εφαρμόσεις ακόμα κι αν δεν διαθέτεις σχετική εμπειρία.

Για το χρονικό διάστημα της εκπαίδευσης μπορείς να επιλέξεις ένα ευέλικτο ωράριο μερικής ή πλήρους απασχόλησης.

Σίγουρα να ξέρεις

Φροντίζουμε να δίνουμε στους ανθρώπους μας την ανταμοιβή που τους αξίζει, να τους βοηθούμε να εξελιχθούν, να είναι ευχαριστημένοι και να τους γεμίζει αυτό που κάνουν.

Θα έχεις μόνιμη εργασία με σύμβαση αορίστου χρόνου και πρόσληψη από την 1η μέρα της εκπαίδευσης.

Αποδοχές: από την 1η μέρα και για το χρονικό διάστημα της βασικής εκπαίδευσης με τον βασικό μισθό που αναλογεί, στη συνέχεια έως 1.000 € μικτά στο πλήρες 8ωρο τον 1ο χρόνο και φτάνουν έως τα 1.750 € μικτά τον 2ο χρόνο απασχόλησης σου.

Η απασχόληση είναι 5 ημερών με 1 κυλιόμενο ρεπό την εβδομάδα και το ωράριο διαμορφώνεται βάσει προγράμματος μεταξύ των ωρών 9 π.μ.-9 μ.μ. καθημερινές και 9 π.μ.-6 μ.μ. Σάββατο.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr