ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ
...
ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
...

 

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Η Κωτσόβολος, η Νο 1 αλυσίδα καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών, με παρουσία σε όλη την Ελλάδα και μέλος του διεθνούς ομίλου Dixons, ζητά

B2B Σύμβουλο Πωλήσεων

για το υποκατάστημά της στη Λάρισα

Σκοπός της θέσης:

Ο κάτοχος της θέσης θα δημιουργεί, διατηρεί και αναπτύσσει σχέσεις με τους Business to Business (B2B) πελάτες, με σκοπό την αύξηση των πωλήσεων. Στόχος είναι η προσέγγιση και ικανοποίηση όλων των πελατών μας σε κάθε περίσταση, παρέχοντας εξαιρετική εξυπηρέτηση και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες τους.

Αρμοδιότητες θέσης:

  • Να διατηρεί και να αναπτύσσει τη βάση λογαριασμών του καταστήματος
  • Να δημιουργεί σχέσεις με πελάτες στο κατάστημα, μέσω τηλεφώνου και μέσω email
  • Να διασφαλίζει ότι τόσο ο πελάτης όσο και οι συνεργάτες γνωρίζουν τις τρέχουσες επιχειρηματικές προωθητικές ενέργειες
  • Να χρησιμοποιεί το μοντέλο πώλησής μας ανά πάσα στιγμή για να διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας θα έχουν μια θετική εμπειρία
  • Να επιτυγχάνει προσωπικούς και ομαδικούς στόχους B2B πωλήσεων

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Προϋπηρεσία σε θέση πωλήσεων
  • Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας και χρήσης H/Y (Excel και PowerPoint)
  • Προσήλωση στους στόχους και ομαδικό πνεύμα
  • Ικανότητα να αναγνωρίζει τις ανάγκες των πελατών
  • Πολύ καλές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες

Σχετικά με την εταιρία Κωτσόβολος:

Η Κωτσόβολος είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα, ενώ σήμερα λειτουργεί 97 καταστήματα και απασχολεί πάνω από 1.700 εργαζομένους. Από τον Σεπτέμβριο του 2004 κάτοχος της πλειονότητας του μεριδίου ιδιοκτησίας της εταιρίας είναι ο όμιλος Dixons. Επιπλέον, η δυναμική ανάπτυξη της Κωτσόβολος τα τελευταία χρόνια την έχει καταστήσει κυρίαρχο στην αγορά των ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Η εταιρία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και σε υπηρεσίες συντήρησης μετά την πώληση.

Σχετικά με τον όμιλο Dixons plc:

Η Dixons plc είναι ένας από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς ομίλους στην πώληση ηλεκτρικών ειδών. Ο όμιλος εφαρμόζει μια πολιτική πολλαπλών καναλιών στη λιανική πώληση και στο εμπόριο ηλεκτρικών ειδών με περισσότερα από 1.300 καταστήματα και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 28 χώρες, ενώ απασχολεί περίπου 40.000 εργαζομένους. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 100 εκατομμύρια πελάτες πραγματοποιούν τις αγορές τους on-line και στα καταστήματα του ομίλου Dixons.

...
Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/.
Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework