...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
Doryssa Hotels & Resorts
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
23-03-21
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Σάμου

Captain Κεντρικού Εστιατορίου - Σάμος

Το ξενοδοχείο 5* Doryssa Seaside Resort στο Πυθαγόρειο Σάμου
επιθυμεί να προσλάβει για τη νέα σεζόν 2021

Captain Κεντρικού Εστιατορίου

ΤΜΗΜΑ: Κεντρικό Εστιατόριο

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ: Sous – Maître, Maître , Assistant F&B Mgr, Director of F&B

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΣ: Hostess/ Α’ Σερβιτόροι/ Β’ Σερβιτόροι

Λειτουργίες τμήματος:

  • Εξυπηρέτηση πελατών.
  • Παροχή υπηρεσιών και προϊόντων.
  • Οργάνωση και προϋπολογισμός για την άρτια λειτουργία του τμήματος του.
  • Οργάνωση και επίβλεψη του υφιστάμενου προσωπικού του για την παροχή άρτιων υπηρεσιών και αποτελεσμάτων.
  • Καθημερινή επαγρύπνηση για την επίτευξη των παραπάνω.

Στόχος θέσης:

  • Άρτια και φιλικότατη εξυπηρέτηση πελατών.
  • Συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη για την διασφάλιση της ευχαρίστησης του.
  • Τήρηση και Διασφάλιση των εσωτερικών διαδικασιών λειτουργίας της εταιρίας.
  • Επίτευξη Στόχων ( διασφάλιση των εσόδων / αύξηση των πωλήσεων / έλεγχο του κόστους λειτουργίας του τμήματος του).
  • Διαμόρφωση λειτουργικής και αποτελεσματικής ομάδας με πνεύμα συνεργασίας.
  • Διασφάλιση της ορθής κατάστασης των μηχανημάτων και του εξοπλισμού του τμήματος του.
  • Ενημέρωση των προϊσταμένων, για τυχόν επιθυμίες και ιδιαιτερότητες των πελατών μας.

Καθήκοντα:

  • Προσέρχεται στην εργασία του στο προκαθορισμένο ωράριο.
  • Φροντίζει πάντα να χτυπάει την κάρτα πριν και μετά την εργασία αυτοπροσώπως.
  • Φοράει πάντα την κονκάρδα της εταιρίας με το όνομά του.
  • Φροντίζει η στολή του να είναι πάντα καθαρή και ο/η ίδιος/α περιποιημένος/η.
  • Ελέγχει την εμφάνιση και την καθαριότητα του προσωπικού, τμήματος του εστιατορίου, για το οποίο είναι υπεύθυνος.
  • Ελέγχει την Mice en Place στα πόστα του εστιατορίου, για οποία είναι υπεύθυνος.
  • Ενημερώνεται για το πρόγραμμα ημέρας από το πλάνο εργασίας .
  • Ενημερώνεται για το βραδινό Menu και τις ιδιαιτερότητες ειδικών εκδηλώσεων από τον προϊστάμενο.
  • Είναι υπεύθυνος/η για την ενημέρωση και καθοδήγηση του προσωπικού πριν κατά τη διάρκεια και μετά το service.
  • Είναι υπεύθυνος/η και φροντίζει για την καθαριότητα και την σωστή χρήση των υλικών και σκευών που χρησιμοποιούνται στο τμήμα.
  • Είναι υπεύθυνος/η για την καθαριότητα, την καλαισθησία και ομοιομορφία των πόστων που ελέγχει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του service .
  • Γνωρίζει τα είδη του καταλόγου, τη σύνθεσή τους και τις ιδιαιτερότητες του σερβιρίσματός τους.
  • Καλωσορίζει τον πελάτη και τον ενημερώνει για το Menu ημέρας .
  • Είναι ευχάριστος/η, πρόθυμος/η, εξυπηρετικός/η και αμερόληπτος/η προς τους πελάτες.
  • Προσέχει την γλώσσα του σώματος και ενεργεί με διακριτικότητα.
  • Λειτουργεί με επαγγελματισμό και συνέπεια, δια τηρώντας πάντα την ομαλή λειτουργία του πόστου του.
  • Είναι υπεύθυνος για το service φαγητών και ποτών, καθώς και την τήρηση προτεραιότητας στην εκτέλεση των παραγγελιών , για τα πόστα που ελέγχει.
  • Περιφέρεται ανάμεσα στα τραπέζια ελέγχοντας την ροή του service και την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Συμμορφώνεται με τις εντολές του προϊστάμενου, συνεργάζεται μαζί του για τυχόν ιδιαιτερότητες του service, τον ενημερώνει για τυχόν προβλήματα και βοηθά αν τυχόν παραστεί ανάγκη σε άλλο τμήμα.
  • Είναι φιλικός/ή και συνεργάσιμος/η με τους συναδέλφους Εστιατορίου – Κουζίνας.
  • Ρωτά τον πελάτη αν έμεινε ευχαριστημένος από το φαγητό και το service.
  • Βοηθάει στην διεκπεραίωση του service σε περιπτώσεις που απαιτείται, λόγω φόρτου εργασίας.
  • Αναλαμβάνει ενεργά το Service σε κάποιο πόστο του εστιατορίου όπου θεωρείται αναγκαίο
  • Αποχαιρετά τον πελάτη.
  • Συμμετέχει στην προετοιμασία των εκδηλώσεων, decor κ.λ.π. του τμήματος που εργάζεται και του ξενοδοχείου γενικότερα.
  • Προωθεί τις πωλήσεις του τμήματός του, προτείνοντας στους πελάτες κρασιά ημέρας ή ποτά που θα ταίριαζαν με τα εδέσματα του Menu.
  • Λαμβάνει παραγγελίες για early breakfast ή lunch basket και εκδίδει vouchers αντί δικαιουμένου γεύματος στους πελάτες σύμφωνα με τις εγκεκριμένες διαδικασίες και ενημερώνει τα ενδιαφερόμενα τμήματα.
  • Προωθεί και προτείνει στους πελάτες του ξενοδοχείου τα a la carte τμήματα, καθώς επίσης και τα βραδινά Event στα bar του ξενοδοχείου.
  • Σε περιπτώσεις προβλημάτων με πελάτες , στα οποία δεν μπορεί να δώσει λύση, αναφέρεται άμεσα στους προϊσταμένους του.
  • Είναι υπεύθυνος, μαζί με τον Maître και τους συνεργάτες του, για την επίτευξη των στόχων που έχει ορίσει ο Director of F&B για το τμήμα στο οποίο εργάζεται
  • Ενημερώνει έγκαιρα τους προϊσταμένους του για τυχόν απουσίες προσωπικού.
  • Μετά το πέρας του Service ελέγχει τα ψυγείο στα πόστα και ενημερώνει τον Maitre για την ορθή τήρηση της διαδικασίας πλήρωσής τους.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, εσωτερικού ή εξωτερικού.
  • Χρήση Μηχανημάτων.
  • Χρήση Συστήματος Pos
  • Γνώση 2 τουλάχιστον ξένων γλωσσών (γραπτώς & προφορικώς).
  • Χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Windows, Internet, κ.λ.π.).
  • Εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών σε παρόμοια θέση.
  • Ικανότητα επικοινωνίας και συνεργασίας με όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου και με συνεργάτες( ανάπτυξη ομαδικής εργασίας).
  • Δυναμική και ευχάριστη προσωπικότητα.
  • Γρήγοροι ρυθμοί εργασίας.

Προαιρετικά προσόντα:

  • Επιπλέον γνώσεις σε ξένες γλώσσες.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

...

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2021 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework