To βραβευμένο εστιατόριο MONZU, εκεί που η ιταλική γεύση μέσα από
τη βιωματική ματιά του Chef Γιάννη Λιόκα είναι στο επίκεντρο αναζητά
Captain Εστιατορίου
Απαραίτητα προσόντα:
- Τουλάχιστον 2 χρόνια προϋπηρεσία και εμπειρία ως σερβιτόρος σε àla carte εστιατόρια ή wine bar
- Άριστη γνώσητουλάχιστον της αγγλικής γλώσσας στον προφορικό και τον γραπτό λόγο. Θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν η γνώση μίας επιπλέον ξένης γλώσσας.
- Άριστη γνώση/χρήση υπολογιστών και συστημάτων παραγγελιοληψίας
- Ικανότητα επικοινωνίας, με ισχυρές διαπροσωπικές δεξιότητες κυρίως στις πωλήσεις
- Ικανότητες στο marketing και στις πωλήσεις
- Οργανωτικότητα & συνέπεια
Ικανότητες:
- Επαγγελματική εμφάνιση και συμπεριφορά
- Ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα με πηγαία διάθεση, αίσθηση για υψηλής ποιότητας φιλοξενίας και εξυπηρέτηση επισκεπτών με ευγένεια και άρτια επαγγελματική εμφάνιση
- Ευελιξία και προσαρμοστικότητα σε απαιτητικές ταυτόχρονες καταστάσεις και ικανότητα εργασίας υπό πίεση με υπευθυνότητα
- Πνεύμα συνεργασίας
- Ομαδικότητα
- Εμπειρία και γνώση περί οίνου θα θεωρηθούν επιπλέον προσόντα.
H εταιρία προσφέρει:
- θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης
- ανταγωνιστικές απολαβές, ασφάλιση
- άριστες συνθήκες εργασίας σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο περιβάλλον
- διατροφή ημερησίως
- δυνατότητα μακροχρόνιας απασχόλησης
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]