Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
Marine Hotel Ballycastle
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
22-05-19
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
B. Chef
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Ireland

Chef / Breakfast

Chef / Breakfast

Ζητείται μάγειρας πρωινών για τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο (6 μήνες) στη Βόρεια Ιρλανδία. Το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στη βόρεια ακτή με θέα τη θάλασσα.

Η θέση αφορά 8ωρη εργασία 6 μέρες την εβδομάδα. Δίνονται 10 ευρώ την ώρα και διαμονή 5 λεπτά μακριά από το ξενοδοχείο. Υπάρχει η δυνατότητα πρόσληψης του συντρόφου σου ή του φίλου σου στο εστιατόριο, στο μπαρ ή και στο ξενοδοχείο.

Για περισσότερες λεπτομέρεις, παρακαλώ, επικοινώνησε μαζί μας.

Ψάχνεις για μια μακροχρόνια καριέρα σε μια εξαιρετική εταιρία; Το Marine Hotel στο Ballycastle βρίσκεται στο Causeway Coast, το οποίο αναπτύσσεται γρήγορα σε έναν ιδανικό τόπο για να ζει και να εργάζεται κανείς. Ψηφίστηκε τρεις φορές από τη Sunday Times ως το καλύτερο μέρος για διαμονή.

Το ξενοδοχείο έχει ολοκληρώσει μια ανακαίνιση 1 εκατομμυρίου, η οποία ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2018 με ένα καινούριο εστιατόριο και μια νέα αίθουσα διεξιώσεων, όπως και 7 νέα δωμάτια, που άνοιξαν τον Μάρτιο του 2019. Ολόκληρο το ξενοδοχείο το χαρακτηρίζει η μοντέρνα ιδιανική εξυπηρέτηση και εμείς ανυπομονούμε να κάνουμε άτομα μέρος της ομάδας μας σε όλα τα τμήματα.

Ως εταιρία κινούμαστε σε γρήγορους ρυθμούς και κοιτάμε μπροστά, καθώς αγαπάμε την περιοχή και τη ζωή στην παραλία. Τίποτα δεν στάθηκε ποτέ μπροστά στο Marine Hotel στο Ballycastle. Αυτό σημάινει ότι συνέχεια αναζητάμε για καινούριους ανθρώπους να μπουν στην ομάδα μας, έχοντας μια ποικιλία από μόνιμες ή προσωρινές θέσεις εργασίας διαθέσιμες. Περιμένουμε να ακούσουμε από εσάς ότι μετακομίζετε, είστε ενθουσιώδεις και ταλαντούχα άτομα, τα οποία δουλεύουν σκληρά, αλλά γνωρίζουν ότι υπάρχει περισσότερος χρόνος για ζωή παρά για εργασία. Ειδικά όταν βρίσκεσαι κοντά στη θάλασσα.

Προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, μια σειρά από οφέλη και θέα στο Rathlin Island, στην περιοχή του Game of Thrones και τη Σκοτία.

Η παραλία είναι μπροστά στην πόρτα μας και αυτό που θέλουμε είναι να το αξιοποιήσεις στο έπακρον. Αν σου αρέσουν όλα αυτά, έλα σε επαφή μαζί μας. Καθώς μπαίνουμε στην καλοκαιρινή περίοδο, θέλουμε την καλύτερη ομάδα να φροντίσει τους πελάτες μας.

Ο head chef μας, ο κύριος Pol Shieldes, μεγαλώνει τώρα την ομάδα του. Εάν θέλεις να μπεις κι εσύ αυτή την όμάδα, θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσεις μαζί μας.

Ως υπεύθυνος για το πρωινό έχεις την υποχρέωση να προσφέρεις ένα εξαιρετικής ποιότητας πρωινό στους πελάτες μας. Έχοντας 41 δωμάτια, θα μαγειρεύεις πρωινό για 40 με 100 άτομα, ανάλογα με την πληρότητα και την περίοδο. Το πρωινό περιλαμβάνει μπουφέ με μεγάλη ποικιλία από ευρωπαϊκά προϊόντα (ζεστά και κρύα), όπως και μια σειρά από ζεστά φρεσκομαγειρεμένα πιάτα από την κουζίνα, που σερβίρονται σε μορφή μπουφέ στο πάσο της κουζίνας. Οι επισκέπτες μας έρχονται απευθείας στο πάσο για να σερβιριστούν, συνεπώς ο σεφ έρχεται σε επαφή μαζί τους και γίνεται μέρος της εμπειρίας που βιώνουν οι πελάτες στο ξενοδοχείο.

Το πρωινό σερβίρεται από τις 08:00 έως τις 10:00 το πρωί καθημερινά και η βάρδια του μάγειρα ξεκινά στις 07:00. Αναλόγως των δικών σου καθηκόντων η βάρδια μπορεί να τελειώνει είτε στις 11:00 ή μέχρι τις 14:00 κάθε μέρα. Είμαστε μια ευέλικτη εταιρία και η βάρδια μπορεί να προσαρμοστεί αναλόγως με τι ταιριάζει σε κάθε άτομο. Μπορείς να δουλεύεις είτε 5 μέρες την εβδομάδα είτε 7 ημέρες, κάνοντας τις πρωινές βάρδιες μικρότερες. Παρακαλούμε πολύ να έρθεις σε επαφή μαζί μας ώστε να συζητήσουμε το καλύτερο για όλους μας.

Καθήκοντα:

Τα κυριότερα κριτήρια για αυτή τη θέση:

  • Βασική υγιεινή τροφίμων
  • Βασική γνώση αγγλικών
  • Τουλάχιστον 6 μήνες μαγειρικής εμπειρίας
  • Γνώση πάνω στις καινούριες διατροφικές τάσεις
  • Εξοικείωση με τις απαιτήσεις της υγιεινής της κουζίνας
  • Γνώσεις εργασίας σχετικά με την περιβαλλοντική νομοθεσία για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Ballycastle, μαγειρεύοντας πρωινό για τον επικεφαλής της κουζίνας chef Pol. Όλα τα μεταφορικά όλων των υποψηφίων εκτός της Βόρειας Ιρλανδίας για να έρθουν στη συνέντεξη θα τα καλύψει η εταιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο και τις συναρπαστηκές αλλαγές στην κουζίνα του Marine Hotel στείλτε μας ένα e-mail και θα κανονίσουμε να πιούμε έναν καφέ με τον επικεφαλής της κουζίνας chef Pol για να σας δείξουμε την καινούρια μας κουζίνα και να μάθετε περισσότερες λεπτομέριες για τη θέση.

Μισθός:

Για τη θέση αυτή δίδεται εξαιρετική αμοιβή αναλόγως της εμπειρίας. Αν χρειάζεσαι διαμονή, συζήτησέ το μαζί μας στη συνέντευξη. Το ξενοδοχείο διαθέτει κατάλυμα για το προσωπικό στο Ballycastle. Διαφορετικά, υπάρχουν διαθέσιμα σπίτια για ενοικίαση με προσιτά ενοίκια στην περιοχή.

Σημειώσεις:

Η διαθέσιμη θέση μπορεί να καλυφθεί από ένα άτομο που επιθυμεί 4 με 5 μήνες καλοκαιρινής εργασίας. Υπάρχει και η δυνατότητα για εργασία 12 μηνών για τον κατάλληλο υποψήφιο. Παρακαλώ, ελάτε σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουμε τις επιλογές.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2020 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework