Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
OPSO Ltd
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
23-01-23
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης Απασχόληση
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
United Kingdom

Chef de Partie - Λονδίνο

Chef de Partie
 

ΜΕΙΚΤΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΜΙΣΘΟΣ £32,500 + ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ (περίπου £3,000 τον χρόνο)

Μια μοναδική ευκαιρία για έναν παθιασμένο Chef de Partie να ενταχθεί στην έμπειρη και ταλαντούχα ομάδα της κουζίνας του εστιατορίου μας στο Λονδίνο.

Το OPSO είναι ένα πολυβραβευμένο εστιατόριο με μοντέρνα ελληνική κουζίνα στην περιοχή Marylebone στο κέντρο του Λονδίνου. Λειτουργούμε καθημερινά, σερβίροντας ένα all-day menu Δευτέρα-Παρασκευή από τις 12 μ.μ., ενώ τα Σαββατοκύριακα προσφέρουμε brunch menu το πρωί από τις 10 π.μ. και dinner menu το βράδυ.
Χρησιμοποιούμε φρέσκα υλικά και μοναδικά προϊόντα, πολλά εκ των οποίων εισάγονται από την Ελλάδα, για να δημιουργήσουμε ποιοτικά και νόστιμα πιάτα.

Ψάχνουμε να προσλάβουμε έναν παθιασμένο Chef de Partie για να ενταχθεί στη δημιουργική και απαιτητική ομάδα του εστιατορίου μας, προσφέροντάς του την ευκαιρία να μάθει και να ανελιχθεί διπλά στους καταξιωμένους executive chefs Νίκο Ρούσσο και Γεωργιάννα Χιλιαδάκη.

Το προσωπικό της κουζίνας εκπαιδεύεται πλήρως από τη senior ομάδα των chef μας ώστε να μάθει καινούργιες τεχνικές και μεθόδους μαγειρέματος.

Προσφέρουμε:

  • Έκδοση βίζας ειδικευμένου εργαζόμενου (skilled worker visa), που εξασφαλίζει το δικαίωμα εργασίας και διαμονής στο Ηνωμένο Βασίλειο.
  • Δυνατότητα ενοικίασης χώρου διαμονής (δωμάτιο σε διαμέρισμα της επιχείρησης σε κοντινή απόσταση από τον χώρο εργασίας, περίπου 30 λεπτά με ΜΜΜ).
  • Εκπαίδευση και επαγγελματική εξέλιξη σε μια αναγνωρισμένη ομάδα φιλοξενίας.
  • Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών (5ήμερη εργασία με περίπου 50 ώρες τη βδομάδα), οι υπερωρίες πληρώνονται επιπλέον.
  • 28 ημέρες αμειβόμενων διακοπών. Το εστιατόριο είναι κλειστό για 2 εβδομάδες κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
  • 20% έκπτωση για φαγητό στα εστιατόρια του ομίλου μας (OPSO, INO Gastrobar, PITTABUN).
  • Δωρεάν γεύματα εν ώρα εργασίας.
  • Bonus σύστασης εργαζομένων έως και £1,000 (αυξάνεται σταδιακά, ανάλογα με τη διάρκεια παραμονής τους στην ομάδα μας).
  • Κουπόνια και άλλα προνόμια για τον υπάλληλο του μήνα.
  • Βρισκόμαστε κοντά σε σταθμούς ΜΜΜ για εύκολη μετακίνηση (μετρό και λεωφορεία).

Σημαντική σημείωση: Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Ηνωμένου Βασιλείου, όλοι οι αιτούντες πρέπει είτε να δικαιούνται να ζήσουν και να εργαστούν στο Ηνωμένο Βασίλειο (settled or pre-settled status) είτε να αποκτήσουν βίζα ειδικευμένου εργαζόμενου.

 

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2023 skywalker.gr