...
...

Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
Athens #JobFestival 2018
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
19-09-18
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Εστίαση
Περιοχή εργασίας:
Κύπρος

Chef

...

Chef

Τομέας: Εμπορικός
Τμήμα: Δίκτυο Καταστημάτων
Αναφέρεται στον: Executive Chef

Ρόλος θέσης: Ο Chef έχει ως κύριο μέλημα την οργάνωση και την ομαλή λειτουργία της ψησταριάς, εφαρμόζοντας τις διαδικασίες ασφάλειας και υγείας της εταιρίας.

Καθήκοντα:

Εφαρμόζει τις εξής διαδικασίες:

  • Ετοιμασία και αποστολή παραγγελίας πρώτων υλών σε προμηθευτές και εργοστάσιο
  • Εκπαίδευση ομάδας ψησταριάς
  • Καθημερινός έλεγχος για μείωση και βελτίωση των απωλειών
  • Τήρηση minimum stock σε αναλώσιμα και πρώτες ύλες στις αποθήκες
  • Γευσιγνωσία φαγητών πριν την τοποθέτησή τους στη βιτρίνα
  • Έλεγχος παραγγελίας πρώτων υλών
  • Αποτελεσματική διεκπεραίωση ψησίματος φαγητών
  • Παρασκευή φαγητών βάσει των συνταγών της εταιρίας
  • Παραλαβή και έλεγχος πρώτων υλών βάσει διαδικασιών εταιρίας
  • Έλεγχος ποιότητας πρώτων υλών
  • Εισηγήσεις για νέες συνταγές και προσφορές
  • Επεξεργασία λιστών αναφοράς σχετικά με τις πωλήσεις της ψησταριάς και εισηγήσεις
  • Τήρηση των προβλεπόμενων βαρών της κάθε μερίδας στην αντίστοιχη προβλεπόμενη συσκευασία
  • Καταγραφή των θερμοκρασιών και συμπλήρωση των εντύπων με βάση την καθορισμένη διαδικασία της εταιρίας
  • Σωστή εξυπηρέτηση πελατών με βάση τη διαδικασία που προβλέπει η εταιρία
  • Εφαρμογή των διαδικασιών ασφάλειας και υγείας της εταιρίας
  • Τήρηση ωραρίου, στολή προσωπικού κ.λπ.

Γνωρίζει:

  • Τη διαδικασία σερβιρίσματος φαγητού
  • Τα υλικά παρασκευής φαγητών
  • Τις μεθόδους πώλησης της εταιρίας

Τέλος είναι υπεύθυνος για τα εξής:

  • Διασφάλιση και επίβλεψη ότι το προσωπικό διεκπεραιώνει αποτελεσματικά και με συνέπεια τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί - συντονισμός και καθοδήγηση του προσωπικού για αποτελεσματική διεκπεραίωση των εργασιών
  • Διασφάλιση και επίβλεψη ότι το προσωπικό εφαρμόζει τους κανονισμούς και διαδικασίες της εταιρίας (π.χ. θερμοκρασίες, στολή κ.λπ.)
  • Ετοιμασία προγράμματος φαγητών της επόμενης ημέρας και αποτελεσματική κατανομή καθηκόντων στο προσωπικό
  • Κατάρτιση του εβδομαδιαίου προγράμματος προσωπικού ψησταριάς σε συνεργασία με τον διευθυντή του καταστήματος και προγραμματισμός για άδειες ή τυχόν ασθένειες
  • Συνεργασία με τον διευθυντή καταστήματος και τον περιφερειακό σε περιπτώσεις γραπτής παρατήρησης ή συμμόρφωσης προσωπικού βάσει νομοθεσίας και διαδικασιών εταιρίας
  • Ενημέρωση του δ/ντη καταστήματος και μάγειρα κεντρικής κουζίνας για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν
  • Διασφάλιση του σωστού αποθέματος (FIFO) και παραγγελία των αναγκαίων πρώτων υλών για την παρασκευή των φαγητών
  • Καθαριότητα χώρου και τήρηση της διαδικασίας απολύμανσης
  • Συνεργασία με άτομα του καταστήματος και ομαδικότητα
  • Χρήση του POS και σωστή απογραφή προϊόντων (πωλήσεις και απώλειες)
  • Διατήρηση των χώρων παρασκευής φαγητών ψησταριάς σε κατάσταση που να συνάδει με τους κανονισμούς ασφάλειας και υγείας
  • Διατήρηση ευταξίας στον χώρο ψησταριάς, των ψυγείων, των μηχανημάτων, των πάγκων κ.λπ.
  • Οτιδήποτε χρειαστεί το οποίο εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία του τμήματός του

Δείκτες μέτρησης απόδοσης:

  • Key Performance Indicators (KPIs) του καταστήματος
  • Ποιοτικά χαρακτηριστικά
  • Παρατηρητικοί (μυστικοί έλεγχοι)
  • Πωλήσεις
  • Τυχόν παράπονα πελατών

Ακαδημαϊκά προσόντα - εμπειρίες:

  • Απόφοιτος ξενοδοχειακής σχολής/πανεπιστημίου
  • Εμπειρία 5 χρόνων σε παρόμοια θέση

Γνώσεις - προσόντα:

  • Γνώση ελληνικής γλώσσας σε γραπτό και προφορικό λόγο
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας σε προφορικό λόγο θεωρείται επιπρόσθετο προσόν
  • Καλή γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ειδικές απαιτήσεις:

Οποιαδήποτε στιγμή εκτός βάρδιας μπορεί να χρειαστεί να παρουσιαστούν στην εργασία τους για να επιλύσουν προβλήματα που επηρεάζουν τη λειτουργία της ψησταριάς.

Επικοινωνία με:

Εσωτερικούς: Βοηθό Μάγειρα Καταστήματος, Βοηθό Μάγειρα -Junior Καταστήματος, Λειτουργό Ψησταριάς, Λάντζα, Διευθυντή Kεντρικής Kουζίνας, Διευθυντή Πωλήσεων, Διευθυντή Καταστήματος, Ανώτερη Λειτουργός Καταστήματος, Εργοστάσιο, Περιφερειακό Διευθυντή, Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων, Τμήμα Ασφάλειας και Υγείας.

Εξωτερικούς: Πελάτες Καταστήματος, Προμηθευτές.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

* Η εταιρία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ θα βρίσκεται στο Athens #JobFestival 2018 στο Divani Caravel Hotel στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου, από τις 10:00 - 18:00.

Η εταιρία Α. Ζορπάς & Υιοί Λτδ θα παρευρεθεί στο Athens #JobFestival 2018 στο Divani Caravel Hotel στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Οι   συνεντεύξεις με τους υποψηφίους των οποίων τα βιογραφικά θα έχουν επιλεγεί θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, σε συγκεκριμένες ώρες, κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρία.

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2018 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework