Η Domes Resorts προσλαμβάνει στο 5* ξενοδοχείο της Domes of Corfu, στην Κέρκυρα - Γλυφάδα,
για τη σεζόν 2021
Executive Chef
Αρμοδιότητες:
- Υπεύθυνος κουζίνας και μενού των εστιατορίων του ξενοδοχείου
- Παρακολούθηση ποιοτικών & ποσοτικών στόχων
- Πρόσληψη και διαχείριση προσωπικού κουζίνας
- Επίβλεψη των δραστηριοτήτων του προσωπικού της κουζίνας
- Διαχείριση προσωπικού κουζίνας (βάρδιες, απόδοση, συνεργασία, στόχοι)
- Τήρηση των διαδικασιών HACCP
- Τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στο χώρο της κουζίνας
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Μάγειρα
- Διετή τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε ανάλογη θέση, σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων
- Απαραίτητη γνώση των διαδικασιών και πολιτικών (ISO 22000, HACCP) που αφορούν την προετοιμασία, την παραλαβή, την αποθήκευση και την απολύμανση των χώρων παρασκευής και τροφίμων
- Πιστοποιητικό εκπαίδευσης σε Υγειονομικά Πρωτόκολλα
- Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και της ελληνικής
- Απαραίτητη γνώση χρήσης Η/Υ
- Επιθυμητή η γνώση του συστήματος OPERA
- Ευγένεια, ευχάριστη και φιλική προσωπικότητα προσανατολισμένη στην εξυπηρέτηση και ικανοποίηση του πελάτη
- Προσαρμοστικότητα και αποδοτικότητα σε συνθήκες πίεσης
- Ικανότητα εκπαίδευσης υφιστάμενου προσωπικού
- Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας
- Προσεγμένη εμφάνιση
Στo πλαίσιo της παραπάνω θέσης, η εταιρία μας προσφέρει:
- Πλήρη απασχόληση (σεζόν 2021)
- Προοπτικές και ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης
- Άριστο περιβάλλον εργασίας
- Πλήρη διατροφή, στέγαση
Αποστολή αναλυτικού βιογραφικού σημειώματος με πρόσφατη φωτογραφία.
[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]
www.domesresorts.com
www.domesofcorfu.com