Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Κατηγορία

Περιοχή

Απασχόληση

Εταιρία:
PHILIAN HOTELS AND RESORTS
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
31-10-19
Τύπος απασχόλησης:
Εποχιακή
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Θεσσαλονίκης,
Δήμος Σκιάθου

F&B Manager - Θεσσαλονίκη & Σκιάθος

Ό όμιλος ξενοδοχείων Philian Hotels & Resorts ζητά να προσλάβει

F&B Manager

Αναζητάμε τον F&B Manager που θα ενταχθεί στην ομάδα μας και θα αναλάβει τον συντονισμό των εστιατορίων, των μπαρ και της κουζίνας, σε όλα τα ξενοδοχεία του ομίλου. Η απασχόληση είναι 12μήνη και αφορά 6 μήνες στη Θεσσαλονίκη και 6 μήνες στη Σκιάθο.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ή άλλος παρεμφερής τίτλος (ΑΕΙ / ΤΕΙ)
  • Πολύ καλή γνώση Η/Υ
  • Άριστη χρήση της αγγλικής γλώσσας
  • Πολύ καλές γνώσεις γαστρονομίας και κρασιού
  • Εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε παρόμοια θέση
  • Βασικές γνώσεις των ISO και HACCP
  • Διοικητικές και ηγετικές ικανότητες ώστε να οργανώνει, να παρακινεί και να εμπνέει την ομάδα του
  • Ακεραιότητα
  • Ισχυρός χαρακτήρας με αυτοπεποίθηση
  • Επαγγελματική ωριμότητα
  • Δημιουργικότητα
  • Έμφαση στη λεπτομέρεια
  • Ομαδικό πνεύμα
  • Ευγενική συμπεριφορά
  • Πίστη στο όραμα και την αποστολή του ομίλου

Περιγραφή θέσης / καθήκοντα:

  • Συντονίζει τη λειτουργία της κουζίνας, των εστιατορίων και των μπαρ όλων των ξενοδοχείων του ομίλου.
  • Τηρεί τον προϋπολογισμό του τμήματος.
  • Σε συνεργασία με τους αρμόδιους συμμετέχει στην κοστολόγηση των τμημάτων bar και εστιατοριών.
  • Παρακολουθεί και βελτιώνει του οικονομικούς στόχους των τμημάτων.
  • Προβαίνει σε εισηγήσεις για προμήθεια σχετικού εξοπλισμού, αφού έχει προηγηθεί έρευνα αγοράς.
  • Βελτιώνει συνεχώς τις διαδικασίες των τμημάτων και συντάσσει προτάσεις για την αναβάθμιση των υπηρεσιών.
  • Χειρίζεται με ευγένεια, αμεσότητα και επαγγελματισμό τις επιθυμίες των επισκεπτών (customer care).
  • Είναι υπεύθυνος να προσλάβει, να οργανώσει, να εκπαιδεύσει και να αξιολογήσει το προσωπικό των τμημάτων της ευθύνης του.
  • Αναπτύσσει ενεργά στην ομάδα του τη γνώση για τη γαστρονομία και το κρασί.
  • Μεταφέρει το πάθος για τη δουλειά του στην ομάδα του.
  • Κάνει παρουσίαση του ομίλου σε όλα τα νέα μέλη της ομάδας του ώστε να γνωρίζουν την ευρύτερη ομάδα στην οποία έχουν ενταχθεί.
  • Δημιουργεί ευχάριστο κλίμα εργασίας για την ομάδα του με έμφαση στα κίνητρα και την ομαδική εργασία.
  • Εξασφαλίζει στα μέλη της ομάδας τη συμμόρφωση με τον κώδικα δεοντολογίας και τα πρότυπα, όπως καθορίζονται στο εγχειρίδιο του ομίλου.
  • Προωθεί τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ξενοδοχείου.

 [Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Mobile app:
...
Copyright ©2016-2019 skywalker.gr | Developed with RORM 2 Framework