Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
Lidl Ελλάς
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
23-06-22
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Μηχανικοί
Περιοχή εργασίας:
Νομός Θεσσαλονίκης

Facility Management Specialist - Σίνδος Θεσσαλονίκης

Facility Management Specialist στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

Περίληψη:

Πάνω από 6.500 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 229 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρ' όλα αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Facility Management Specialist!

The facilities master: διαχείριση τεχνικών εγκαταστάσεων, ανάδοχοι συνεργάτες, διαγωνισμοί, συμβάσεις και επικοινωνία είναι για σένα η καθημερινότητά σου! Τα δύο δυνατά σου σημεία; Οργανωτικότητα και ταλέντο στις διαπραγματεύσεις.

Μια μέρα στη δουλειά:

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

 • Η βάση σου είναι τα κεντρικά μας γραφεία στη Θεσσαλονίκη και το πεδίο σου είναι τα ακίνητα και οι εγκαταστάσεις μας. Τι περιλαμβάνει αυτό; Θέρμανση - ψύξη - κλιματισμό, εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, σταθμούς φόρτισης, συστήματα φωτισμού, μηχανές ανακύκλωσης και άλλα πολλά!
 • Σύνταξη προδιαγραφών και οδηγιών, απομακρυσμένη παρακολούθηση τεχνικών εγκαταστάσεων, επικοινωνία με αναδόχους, προκηρύξεις και διαγωνισμοί, δημιουργία συμβάσεων και συμβολαίων είναι μέσα στο πλάνο! Και φυσικά, θέλουμε το expertise σου σε κάθε βήμα.
 • Διαγωνισμοί και δημοπρατήσεις; Η σκηνή είναι όλη δική σου! Ειδικά στους διαγωνισμούς αναλαμβάνεις τη διαδικασία end to end: από την προκήρυξη μέχρι την αξιολόγηση των προσφορών και την τελική επιλογή αναδόχου. Άλλωστε το ‘χεις με τις διαπραγματεύσεις!
 • Ξέρεις τα πάντα σχετικά με τις συμβάσεις μας και από τα χέρια σου περνάνε τροποποιήσεις, λύσεις, καταγγελίες και κόστη, και κρατάς τις βάσεις μας ενημερωμένες και σωστά αρχειοθετημένες. Η οργάνωση είναι το μεσαίο σου όνομα!
 • Η ομάδα βασίζεσαι σε σένα και για τις εσωτερικές μας επικοινωνίες, είτε πρόκειται για τις περιφέρειες και τις ομάδες πωλήσεών μας είτε για τους αναδόχους των έργων μας.

Τι χρειαζόμαστε:

Ας δούμε τα βασικά:

 • Έχεις πάρει το πτυχίο σου, Μηχανολόγου/Ηλεκτρολόγου Μηχανικού (ανώτατες σπουδές)
 • Έχεις ήδη σχετική επαγγελματική εμπειρία (1-2 χρόνων). Τι σημαίνει αυτό; Εμπειρία σε διαχείριση τεχνικών εγκαταστάσεων ή/και εμπειρία σύναψης συμβάσεων στον τομέα facility management εταιρίας ή σε τμήμα Προμηθειών
 • Μιλάς πολύ πολύ καλά αγγλικά. Ιδανικά, και γερμανικά.
 • Φυσικά, παίζεις το MS Office στα δάχτυλα!

Πάνω από όλα όμως, σου αρέσει πολύ να δουλεύεις με ομάδες, είσαι ταλέντο στην επικοινωνία και φυσικά στις διαπραγματεύσεις. Αυτό που αγαπάμε σε σένα είναι η οργανωτικότητά σου και η σημασία που δίνεις στη λεπτομέρεια. Ξέρουμε ότι, όταν αναλαμβάνεις κάτι, θα είσαι πάντα on top σε ολόκληρη τη διαδικασία!

Τι σου προσφέρουμε εμείς:

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Είμαστε Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για 6η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δεν σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

 • Αρχικό μηνιαίος μεικτό μισθό στα 1.920 €. Το πλάνο μας όμως είναι σχεδιασμένο για διάστημα έως και 4 χρόνια μετά, οπότε και θα φτάσεις στα 2.630 € μεικτά.
 • Πρόγραμμα εκπαίδευσης 1 μήνα: Πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα, περνώντας μάλιστα από διαφορετικές ομάδες και τομείς! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
 • Μια δεμένη ομάδα: Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρίσκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντίζουμε ο ένας τον άλλον.
 • Επιλογές τηλεργασίας: Το #teamLidl δουλεύει πια και από το σπίτι. Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που προσαρμόζεται ανάλογα με την ομάδα μας.
 • Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό, όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.
 • Κουπόνια τροφίμων 2 φορές τοΝ χρόνο: για τα χριστουγεννιάτικα και τα πασχαλινά σου τραπέζια.
 • Την ασφάλεια και τη σιγουριά τού να δουλεύεις σε ένα 100% προστατευμένο περιβάλλον ακόμα και στην περίοδο της πανδημίας. Και δεν το λέμε μόνο εμείς, είναι και επίσημο.

Έλα στην #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας;

Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέλος της #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2022 skywalker.gr