Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
MAYOR HOSPITALITY MANAGEMENT
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
04-10-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
Κατηγορία εργασίας:
Υπηρεσίες Εστίασης
Περιοχή εργασίας:
Δήμος Κερκυραίων

Group Food & Beverage Director

Ο ξενοδοχειακός Όμιλος Mayor Hotels & Resorts επιθυμεί να προσλάβει συνεργάτη για την θέση

Group Food & Beverage Director

Περιγραφή Θέσης Εργασίας:

O ιδανικός υποψήφιος θα έχει την πλήρη ευθύνη της διαχείρισης και την οργάνωση όλων των λειτουργειών των επισιτιστικών τμημάτων των ξενοδοχειακών μονάδων, σύμφωνα με τα λειτουργικά πρότυπα του ομίλου καθώς επίσης την παρακολούθηση και την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί βάσει προϋπολογισμού για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.

Αρμοδιότητες Θέσης:

  • Οργάνωση και προετοιμασία λειτουργείας των επισιτιστικών τμημάτων ανά ξενοδοχειακή μονάδα σύμφωνα με τα λειτουργικά πρότυπα
  • Καθορισμός αναγκών σε ανθρώπινο δυναμικό και συμμέτοχή στην κατάρτιση των προϋπολογισμών ανά ξενοδοχειακή μονάδα
  • Συμμέτοχή στην διαδικασία εξεύρεσης, εκπαίδευσης και αξιολόγησης στελεχών αλλά και προσωπικού επισιτιστικών τμημάτων
  • Επίβλεψη όλων των λειτουργιών του τομέα των τροφίμων και ποτών και των καθημερινών δραστηριοτήτων σύμφωνα με τον προϋπολογισμό
  • Άμεση και στενή συνεργασία με τον Group Executive Chef & F&B Group Purchasing Manager για το σχεδιασμό των μενού, το κόστος και τις πρώτες ύλες
  • Ομιλική επίβλεψη και καθοδήγηση του επισιτιστικού τομέα για θέματα HACCP
  • Παρακολούθηση των επιμέρους δεικτών απόδοσης και χρονοδιαγραμμάτων
  • Παρακολούθηση προγραμμάτων εργασίας και κόστους μισθοδοσίας σύμφωνα με τον προϋπολογισμό
  • Επίβλεψη απογραφών πάγιου εξοπλισμού και καθορισμό νέων αναγκών
  • Αναφορά στην διοίκηση σχετικά με τα αποτελέσματα και την καθημερινή λειτουργεία των επισιτιστικών τμημάτων σε ομιλικό επίπεδο

Ικανότητες:

  • Εντοπισμός και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων
  • Πρόβλεψη εσόδων και εξόδων του τομέα επισιτιστικών
  • Ικανότητα ανάθεσης πολλών εργασιών
  • Ικανότητα διαχείρισης στελεχών και επίτευξης οικονομικών στόχων
  • Άριστες επικοινωνιακές και ηγετικές δεξιότητες
  • Διευρυμένη αντίληψη και σκέψη σε θέματα που άπτονται των επισιτιστικών τμημάτων
  • Ανάληψη πρωτοβουλιών

Απαιτήσεις:

  • Πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων ή επισιτιστικών μονάδων
  • 5ετή εμπειρία σε θέση υπεύθυνου επισιτιστικών τμημάτων σε μεγάλες ξενοδοχειακές αλυσίδες
  • Εμπειρία σε αντίστοιχη θέση θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
  • Πολύ καλή γνώση αγγλικής γλώσσας. Γνώση δεύτερης ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν
  • Ενημέρωση για τις τρέχουσες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των τροφίμων και ποτών
  • Δυνατότητα συχνών μετακινήσεων

Παροχές:

  • Άριστο εργασιακό περιβάλλον
  • 12μηνη απασχόληση
  • Υψηλές ανταγωνιστικές σταθερές αποδοχές
  • Διαμονή
  • Τηλεφωνική σύνδεση και Laptop
  • Συνεχή εκπαίδευση
  • Δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr