Λέξεις-κλειδιά

*Ψάχνει στους τίτλους των αγγελιών εργασίας και στους πρώτους 150 χαρακτήρες.

Περιοχή

Εταιρία:
UNISON
Ημερομηνία Δημοσίευσης:
05-10-21
Τύπος απασχόλησης:
Πλήρης
Κωδικός θέσης εργασίας:
HANDY_102021
Κατηγορία εργασίας:
Τεχνικοί - Τεχνίτες
Περιοχή εργασίας:
Νομός Αττικής,
Νομός Βοιωτίας,
Νομός Εύβοιας

Handyman - Τεχνίτης γενικών καθηκόντων

Handyman - Τεχνίτης γενικών καθηκόντων

Η εταιρεία (ως ISS) έχει δυναμική παρουσία στον κλάδο του Facility Management στην εγχώρια αγορά από το 1977. Σήμερα, ως UNISON πλέον, διατηρεί την ηγετική θέση που έχει κατακτήσει εδώ και τέσσερεις δεκαετίες, παραμένοντας αποκλειστικός συνεργάτης της ISS. Αξιοποιώντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις καινοτόμες πρακτικές του Ομίλου, αλλά και την εξειδικευμένη ομάδα των 2.000 ανθρώπων του, παρέχει ολοκληρωμένες και κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες Facility Management αλλά και ανθρώπινου δυναμικού, καθώς η UNISON Human Resources αποτελεί μέλος του Ομίλου και την πρώτη Εταιρεία Προσωρινής Απασχόλησης στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος καλύπτει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε Οργανισμού με ολοκληρωμένα συστήματα υπηρεσιών (Integrated Facility Services), εξασφαλίζοντας ένα καθαρό, υγιές και φιλόξενο περιβάλλον εργασίας, την επίβλεψη, διαχείριση αλλά και συντήρηση τόσο των εσωτερικών όσο και των εξωτερικών χώρων μίας επιχείρησης, μέχρι τη φύλαξη & ασφάλεια, αξιοποιώντας σύγχρονες και δοκιμασμένες τεχνολογίες, πλήρως ευθυγραμμισμένες με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Στόχος είναι η ουσιαστική στήριξη των πελατών της, ώστε οι επιχειρήσεις να απεμπλακούν από τη διαχείριση και τη συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων και να έχουν τη δυνατότητα να αφοσιωθούν στη βασική επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης, αναζητούμε να εντάξουμε στην Ομάδα μας Τεχνίτες Γενικών Καθηκόντων (Handymen) για την επιδιόρθωση τεχνικών βλαβών στις υποδομές και τις εγκαταστάσεις των Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας:

 • εντός νομού Αττικής (Ελευσίνας, Λαυρίου, Μαλακάσας, Ελαιώνα, Αττικού Άλσους, Σχιστού, Σκαραμαγκά)
 • στη Ριτσώνα Ευβοίας
 • στην Θήβα & τα Οινόφυτα Βοιωτίας
 • στις Θερμοπύλες Φθιώτιδας

Αντικείμενο θέσης εργασίας:

 • Οικοδομικές εργασίες
 • Ξυλουργικές εργασίες
 • Ελαιοχρωματισμοί
 • Συντήρηση πορτών & παραθύρων
 • Έλεγχος κτιρίων & εγκαταστάσεων για τον εντοπισμό τυχόν προβλημάτων
 • Επισκευή ή αντικατάσταση ελαττωματικών μονάδων εξοπλισμού & κατασκευών
 • Γενικές υποστηρικτικές εργασίες.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρεία μας επισκεφθείτε το https://www.unison.gr/

Ο Γενικός Κανόνας Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι η νέα Ευρωπαϊκή νομοθεσία σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα (EE 2016/679), η οποία έχει κηρυχθείως υποχρεωτική από τις 25/5/2018. Με την υποβολή της υποψηφιότητας σας, αποδέχεστε ότι η εταιρεία UNISON μπορεί να έρθει σε επαφή μαζί σας, σε περίπτωση που εκπληρώνετε τα κριτήρια της θέσης, και με σκοπό την κάλυψη της παρούσας αγγελίας για την εν λόγω θέση.

[Για να στείλετε το βιογραφικό σας, κάντε κλικ εδώ.]

Copyright ©2016-2021 skywalker.gr